Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. Iets waar we toch wel naar uitkeken, afgelopen jaar was het ons namelijk goed bevallen. Dus ook dit keer jaar zijn we van de partij.

 

Campingseizoen

 

Vorig jaar besloot schoonmoeder om een seizoensplek te nemen. Zo zou de caravan vaker gebruikt worden en konden we er met 3 gezinnen van genieten.

 

Achteraf hebben wij er het vaakst van genoten. Wij waren dan ook degene die de caravan moesten neerzetten en afbreken. Daarnaast waren de meeste spullen in de caravan van onszelf. Wij gebruikten de caravan namelijk al een aantal jaren. We besloten dan ook om dit jaar een eigen caravan te nemen. En mochten deze van schoonmoeder overkopen. Ideaal. Een bekende caravan voor ons. We besloten wel om een nieuwe voortent en luifel te kopen. Groter dan de voortent die erbij zat. En dat was een goede keuze. Genoeg ruimte nu, mocht het een keer minder goed weer zijn. s.

 

Lenteplek 

 

De seizoensplek die wij nu voor de 2e keer gekozen hebben is een lente plek. Van 29 maart t/m 23 juni. Er vallen veel vrije dagen in, zoals Pasen, Pinksteren, meivakantie. Het weekend ervoor, gisteren dus, mochten we al opbouwen. De caravan staat dus weer op zijn plek. Voortent en luifel eraan en alles ingericht. En we mochten meteen een nachtje blijven.

 

De kinderen genoten weer. De hele dag buiten spelen met hun buurjongetje. Dit gezin leerden we vorig jaar kennen. Het klikte gewoon zo goed dat we nu dus weer samen, naast elkaar, op deze camping staan. Namelijk De Heldense Bossen. Natuurlijk waren er ook weer andere vriendjes en vriendinnetjes. De kinderen vermaken zich in ieder geval goed en spelen erg leuk samen.

 

Wat doen we nog meer?

 

Thuis ben je steeds in de weer. Ik meen dat ik dan vanalles moet doen in het huishouden etc. Op de camping geniet ik. De buitenlucht met fluitende vogeltjes, terrasje op de camping, wandeling in de bossen. Maar vooral ook lezen. Thuis kom ik er weinig aan toe. Op de camping geniet ik gewoon van een boek. Daarnaast is er een binnen- en buiten zwembad en nog een grote speeltuin. Genoeg te doen. Op een kleine 10 minuten afstand is er een leuk dorp met winkels en terrasjes. Maar voornamelijk brengen wij de tijd voor de caravan door. Samen met andere mensen, kletsen, thee of een wijntje erbij.

 

We gaan dus zeker weer genieten van deze seizoensplek. Ondanks dat we vorige keer maar 3x de caravan hoefden te delen met de andere gezinnen is het nu gewoon fijn dat dit niet perse hoeft. Dus laat de zonnige weekenden maar komen!

 

Ben jij een kampeer mens? 

 

Comments are closed.