Vandaag gewoon een babbel blogje. Ik heb nog genoeg ideetjes waar ik over wil schrijven, maar de tijd ervoor ontbreekt. December is nu eenmaal een drukke maand met de Sinterklaas en Kerstdagen. Wel ontzettend leuk. Deze maand krijgen we natuurlijk ook de sleutel van ons nieuwe huis. Ook hier zijn we druk mee. Deze maand wellicht wat minder blogjes. Vanaf januari ben ik er gewoon weer  en hopelijk ook weer bij Onlybyme, voor de diy en knutsel blogs.

 

Sinterklaas

 

De goede man is vandaag weer op weg naar huis. Leuke dagen, maar ook fijn wanneer hij weer terug naar Spanje gaat. De kinderen hebben twee fijne dagen gehad. Zondag bij oma samen met mijn broer en gezin. Frietjes gegeten en pakjes uitgepakt.

Maandag avond thuis gegourmet met natuurlijk pakjes. Ze zijn weer goed verwend.

Stiekem blij dat ik alle pietenpakjes en het sinterklaaspak weer heb kunnen opbergen. Ze slingerde door het hele huis. Ook de andere Sinterklaas spulletjes zijn opgeruimd. Rust!

Hiervoor in de plaats wat Kerstspullen van zolder gehaald. Maar erg veel Kerstspullen zal ik niet neer zetten. Gewoon wat leuke versiering, en dat is het. Want….

 

Nog 16 dagen…

 

Nog 16 dagen totdat we de sleutel van ons nieuwe huis krijgen. Ik heb er zo’ zin in. Eerst wat klusjes en in januari verhuizen we dan echt. Dus je raadt al dat rondom de Kerstdagen veelal zullen klussen.

Ik ben dus, zoals je al eerder kon lezen, ook hier en daar opruiming aan het doen. Het zijn vaak maar kleine dingetjes die ik weg gooi of verkoop, maar het zal vast wat verhuisdozen schelen.

Verhuizen heeft dus als voordeel dat je een opgeruimd huis krijgt.

 

Vorig weekend hebben we al een ritje naar Ikea gemaakt. We kochten een nieuwe speelgoedkast en wat kleine dingetjes. We willen de speelkamer namelijk zo snel mogelijk in orde maken. Zodat wij kunnen klussen en verven in de Kerstvakantie en de kinderen er al kunnen spelen.  Nog even geduld dus tot we de sleutel krijgen en dan mogen we aan de slag.

 

Mijn blog

 

Het bloggen vind ik nog altijd leuk. Een hobby. En dit is ook duidelijk te merken. Ik blog gewoon wanneer ik zin en tijd heb. Soms krijg ik leuke samenwerking en dat maakt me blij. Ook de vaste lezers groeien langzaam.

 

Leuke, kleine, maar positieve veranderingen. Komende tijd ga ik aan de slag met de categorieën op mijn blog. Deze mogen wel eens opgefrist worden en aangepast. En zo zullen er nog meer dingen zijn die ik even ga doen.

Een nieuw jaar komt eraan dus tijd om even mijn blog op te frissen.

 

De wist je dat rubriek op het einde van de maand wil ik ook in 2017 voortzetten. Ik denk erover na of ik nog meer terugkerende artikelen wil gaan plaatsen. Of bepaalde  artikelen op vaste dagen. Hier ben ik nog niet over uit. Gezien het feit ik blog als hobby, wanneer ik zin en tijd heb.

 

Ik merk wel dat ik het leuk vind om spelletjes en tips met jullie te delen. Dit blijf ik dus zeker doen. En verder, laat je verrassen, want ook voor mij is het nog onduidelijk wat ik wil of ga doen.

 

Dit was even een korte babbel. Er zullen snel wat leuke knutselwerkjes rondom Kerst verschijnen.

 

Meer lezen over een verhuizing?

 

Deel 1, deel 2, deel 3, deel 4

 

 

Comments are closed.