Wat was de maand mei een prachtige maand qua weer. Heel veel zonnige dagen. Wij brachten dan ook veel dagen op de camping door.

Ook was mei de maand van moederdag en andere gezellige dagen. Lees je mee?

Camping
Wij hebben zoals ik al eens eerder liet weten een seizoensplek op de camping. De eerste weken van mei hadden we nog vakantie. We waren dan ook veel dagen te vinden op de camping. We kregen daar ook gezellig een dagje bezoek van vrienden met hun twee kinderen. Tevens de vriendjes van onze kinderen. Het was een fijne dag.

Ook met onze vakantie buren hebben we genoten van deze dagen. Samen naar het zwembad en de bbq aan. Genieten zeg!

Moederdag
De vakantie sloten we af met moederdag. Ik kreeg prachtige knutselwerkjes en papa kocht nog samen met de kinderen een cadeautje.

Deze dag was ook wel verdrietig. Want het is de sterfdag van mijn vader, inmiddels 2 jaar geleden. In de avond zijn we dan ook met mijn moeder, mijn broer en zijn gezin en ons gezin gaan uiteten. Even samen zijn op deze dag is dan prettig.

Kermis
Voor de kinderen een feest. Met Pinksteren is er kermis bij mijn moeder. We zijn dan ook bij haar gaan eten en meteen een rondje kermis gedaan. Ik moet wel zeggen dat ik schrok van de prijzen. Ze kregen van oma en een tante wat geld. Het meeste hebben ze opgemaakt. Wat over is, is in hun nieuwe spaarpotje gegaan. Want dit geld is immers van hun en mogen ze sparen.

Gezelligheid
Deze maand ben ik nog naar een vriendin geweest, ze had een nieuw appartement. Ook had ik een feestje van mijn schoonzusje en haar man, ze vierden samen hun verjaardag.

En afgelopen week, eindelijk, weer eens met twee vriendinnen bijgekletst.

Aardbeien
Dit was ook de maand dat de aardbeien in onze tuin rijp waren. We hebben al enorm veel aardbeien geplukt. Lekker om zo op te eten, in de yoghurt of lekker op de pannenkoeken.

Blog
Qua bezoekers was het een goede maand. Eind deze maand ook nog twee leuke samenwerkingen. Deze komen begin juni online.

Mocht je je vervelen met regendagen (hopen dat die niet komen) kun je een artikel terug vinden over zelf kaarsen maken.

Of nog op zoek naar een lekker recept? Wij maakten iets met Turks brood. Ook lekker met warme dagen.

Verder kon je nog lezen over leuke ideetjes voor de juffen- meesterdag. Ik verzamelde de ideeën van afgelopen jaren. Die ik samen met mijn kinderen gemaakt hebt.

De maand mei was fijn. En ik heb in ieder geval weer zin in de maand juni. Hopelijk net zoveel mooie dagen als in mei 🙂

 

 


Comments are closed.