Onze kinderen kregen afgelopen week een schoencadeau dat meteen in de smaak viel. Ze kregen namelijk beide een te gek doeboek van Denksport Junior. Hier heb je vast en zeker wel vaker over gelezen op mijn blog. En nu zijn er twee, zeer leuke, nieuwe boeken uitgebracht. Een winter- en dino doeboek.

Winter doeboek

Een dik boek van 160 pagina’s. Een boek vol met puzzels zoals sudoku’s, woordzoekers, zoek de verschillen, doolhofjes en nog veel meer. Naast de puzzels staan er ook mooie winter kleurplaten in. Het boek is voor kinderen van 6-10 jaar.

Onze 8 jarige dochter is al volop bezig geweest in dit boek. Voor haar leeftijd perfect. Ze leest de opdrachten zelf en ze zijn goed uit te voeren. Het winter doeboek verschijnt 1x per jaar en koop je hier voor 7,95.

Super Dino doeboek

Onze jongste, bijna 6 jaar, kreeg het super dino doeboek in zijn schoen. Een boek helemaal in dino thema. Ook voor de leeftijd van 6 -10 jaar. Voor een bijna 6 jarige zijn sommige puzzels nog wat lastig, maar meer dan genoeg wat hij wel al kan. Ook hij was helemaal enthousiast. Dit boek bevat 48 pagina’s met puzzels, moppen en weetjes. En een extraatje, een 3d knutsel setje om een dino te maken.

Dit leuke boek verschijnt 4x per jaar. Te koop in de winkel maar ook hier te koop voor 4,95. De doeboeken zijn in kleur en dit maakt het voor kinderen aantrekkelijker.

Tip

Deze doeboeken zijn dus zeker een tip. De prijzen zijn niet te hoog zodat deze boeken ook leuk zijn om cadeau te geven. En past prima onder de kerstboom 😉 Maar ook zeker leuk voor een kinderfeestje.

Ik vind deze boeken zelf ideaal voor regenachtige dagen of voor de kerstvakantie die over twee weken van start gaat. Kinderen zitten al geregeld achter schermpjes en dit is dan een fijne leerzame afwisseling. Ik koop zelf geregeld leuke puzzelboekjes voor de kinderen maar deze van denksport junior zijn ook echt een aanrader!

 

 

Comments are closed.