In november kreeg ik voor mijn verjaardag een cadeau. In eerste instantie voor in de woonkamer. Maar we wilden wachten met ophangen totdat de muren opnieuw gewit waren, na een kleine lekkage. Dit stond pas in het voorjaar (nu dus) op de planning dus het pakket werd tijdelijk weggelegd. Ik kwam een paar weken geleden het pakket op het zoldertje tegen en bedacht me dat dit cadeau veel mooier zou staan in onze slaapkamer.

 

Onze slaapkamer

 

Ik heb steeds zitten denken hoe ik onze slaapkamer wat kon opvrolijken. Iets leuks. Mooi schilderij, foto’s of accessoires of misschien een kleurtje op de muur. Ik wilde wat meer sfeer.

Totdat ik een paar weken terug opeens mijn verjaardagscadeau tegenkwam. En ja, dat moest op onze slaapkamer komen. Voor de woonkamer vond ik het wat groot en eigenlijk past het daar niet mooi.

 

Memory tree

 

Ik kreeg namelijk een “foto boom”. De boom bestaat uit verschillende losse stukken die je makkelijk aan de muur bevestigd met een tape. Voor de woonkamer daarom ook niet ideaal. Mocht ik de boom een keer moe worden en eraf willen halen, is dat voor een woonkamer meteen een heel gedoe.

Ik bevestigde de boom, de memory tree, makkelijk op de slaapkamer muur. Een klusje dat ik eenvoudig zelf kon. De stukken waren goed beschermt met een extra laagje. Deze moest ik verwijderen en er kwam een mooie zwarte glans tevoorschijn. Het materiaal is vrij stevig en was ook netjes verzonden. (De memory tree is gekocht bij Wish)

 

En nu ziet onze slaapkamer er een stuk sfeervoller uit. De meubels wat verschoven en er is een “nieuwe” slaapkamer ontstaan. Binnenkort, als we hopelijk weer kunnen winkelen, nog wat aankleden en klaar is onze slaapkamer. Ik ben er blij mee en weer een “klusje” afgestreept.

 

 

 

Comments are closed.