Een tijdje terug zag ik op de blog van Simpel, met een snufje liefde een leuke DIY voorbij komen. Namelijk een prikbord make-over. Zij maakte er een week menu bord van.

Ik keek naar mijn eigen prikbord en dacht die kan ook wel een leuk kleurtje gebruiken. Het bord hangt bij ons in de aanbouw. Niet een plaats waar iedereen het direct ziet. Maar toch wilde ik het bord opvrolijken.

Ik haalde alles van het prikbord af en gaf het bord een kleurtje. Ik deed dit met deco-verf van de Action. Zo’n flesje is niet duur en kun je voor meerdere dingen gebruiken.

Heel eenvoudig dus… verven, laten drogen en klaar is je bord. Zoals je bij de DIY van Simpel, met een snufje liefde ziet, heeft ze het bord versierd met wasknijpers. Hieraan kun je leuke spulletjes vastmaken. Ik heb het alleen bij een kleurtje gehouden.

En het ziet er een stuk vrolijker uit dan de bruine kleur die het bord had. Wij gebruiken het prikbord in huis voor briefjes met tijdelijke inhoud, voor uitnodigingen van (kinder)feestjes en voor de uitleenbriefjes van de bibliotheek. Ook hangt er het telefoonnummer van de huisarts op. Ik vind een prikbord dus ideaal als bewaar plaats!En zoals je ziet hangen er ook nog andere leuke items aan het bord.

 

Comments are closed.