Ik deed eind oktober, begin november mee aan de leuke instaswap van Lynda Home. Via Instagram kun je haar volgen, maar je kan natuurlijk ook de pagina van instaswap in de gaten houden. Deze swap is twee keer per jaar. Een lente en herfst editie. De lente editie van dit jaar sloeg ik over, maar met de herfst editie heb ik weer mee gedaan. En vandaag deel ik met jullie mijn verstuurde en ontvangen swap.

 

Echte post
Ik liet een tijdje terug al weten dat ik echte post leuk vind. Helaas versturen steeds minder mensen post. Daarom vind ik het leuk om af en toe aan een swap deel te nemen.

Al eens eerder deelde ik met jullie iets over mijn swap. En ook dit was een swap van Lynda en ook een herfst editie. Ja, post en pakketjes versturen en ontvangen is nu eenmaal leuk.

Mijn gestuurde swap
Mijn swapmaatje haar Instagram stond vol met foto’s van haar dochters. Prachtige feed, maar hierdoor erg lastig, want wat vindt ze nu echt leuk. Ik heb daarom een pakketje gemaakt in herfstsfeer en met spulletjes die ik zelf in ieder geval leuk zou vinden om te ontvangen. En natuurlijk altijd leuk om wat creativiteit erin te stoppen. Niet iedereen is even creatief. Ik ook lang niet zo goed als vele anderen, maar ik deed mijn best. Verder had ik alles ingepakt voorzien van kaartjes met een aanwijzing over het pakje.

1.Twee kaarsen die ik zelfde pimpte met de wax stiften van Kruidvat.

2.Een canvas tas in herfststijl.

3.Een gezichtsmasker

4.Chocolade in een leuk doosje van Hema ingepakt in een herfsttasje van Action. (ik zie nu dat dit hetzelfde is dan ik vorig jaar in mijn swap heb ontvangen, grappig)

5.Een notitie boekje met leuke stempels

6.Zakjes thee en chocomel

7.Een zakje liefde (hartjes snoepjes)

8.Als versiering een herfstslinger (gekocht via aliexpress)

 

Mijn ontvangen swap
Ik zat in spanning te wachten, want donderdag 1 november kwam nog geen swap. Vrijdag 2 november ook niet. Maar zaterdag laat in de middag kwam daar mijn swap. Ik moest nog even wachten met uitpakken want op dat moment moesten we weg. Zondagochtend ging ik er eens rustig voor zitten. Alles gezellig ingepakt.

Ik kreeg

1.Kaartje van Hema, waar je zelf een boodschap kan inzetten en de ontvanger mag dit dan open krassen. Zo ontzettend leuk.

2.Een notitieblok met de dagen van de week. Ik houd van lijstjes dus een passend cadeau voor mij.

3.Kaarsjes, altijd bruikbaar. Voor de groene (zie foto) moet ik nog een leuke houder zoeken.

4.Kleine kaartjes. Die kan ik mooi gebruiken bij echte post versturen.

5.Zeepjes in een zakje. Deze liggen al op het toilet.
6.Een bad spons en doucheschuim van The body shop. Altijd lekker.

7.Servetjes van Ikea. Kwam heel goed uit, want de mijne waren op.

8.En nog kleine notitie blaadjes / tab blaadjes van Hema.

 

Ik ben dus blij met mijn pakketje. Natuurlijk gaat het ook om de liefde die erin gestoken wordt, maar wanneer het pakketje ook nog eens bij je past, is dat extra fijn.

 

De lente editie van dit jaar sloeg ik over, maar ik weet zeker dat ik in 2019 weer mee ga doen!

 

Comments are closed.