Op veel scholen komt juffendag er weer aan. Op deze dag is het altijd leuk om iets mee te nemen voor de juf of meester. Dit kunnen zelf gemaakte cadeautjes zijn, maar natuurlijk kun je ook iets leuks kopen in de winkel.

 

De juffendag bij onze zoon en dochter op school is dit jaar niet door gegaan. Erg jammer, want ook voor de kinderen is dit een gezellige dag. Maar op het einde van het schooljaar is het natuurlijk ook leuk om iets te geven.

Juffendag is vaak een feestdag waarop ze alle verjaardagen van de juffen en meesters in één keer vieren. Of ze doen dit op het einde van het schooljaar om iedereen te bedanken.

 

Wij, in Limburg, moeten nog 6 weken naar school voordat de zomervakantie van start gaat. Ik heb nog geen idee wat ik de kinderen laat maken of wat ik eventueel ga kopen.

Toch deel ik vandaag met jullie wal leuke ideetjes. Allemaal ideetjes die wij de afgelopen geknutseld en bedacht hebben om de juffen te geven.

 

Wat kun je maken of geven aan je juf/meester:

 

Je koopt een houten vogelhuisje en laat dit door je kind verven. Je kan het mooi inpakken en een leuk cadeautje is klaar!

 

 

 

 

 

Je kan een doos tissues kopen en de doos mooi laten versieren voor de juf. Tissues komen altijd wel van pas in een klas. Een leuk aandenken voor het nieuwe schooljaar. Want de juf of meester kan dit in zijn nieuwe klas neerzetten.

 

 

 

 

 

 

Een pennenbakje is ook eenvoudig te maken. Ook iets dat de juf of meester zeker kan gebruiken. Met schoolbordverf verf je een glazen potje. Je kan er een leuke hanger aanmaken. En natuurlijk met krijt een lief bedankje voor de juf of meester erop noteren.

 

 

 

 

 

Een bosje bloemen is ook leuk. Deze maak je dan natuurlijk zelf. Met papier en een vrolijk bakje heb je dit zo gedaan.

 

 

 

 

 

En wat dacht je van een sleutelhanger? De houten kralen kun je bij Action, Xenos of Aliexpress kopen. Versier ze, maak er een oogje (rond ijzertje) aan en klaar. Wederom een eenvoudig, leuk en bruikbaar cadeautje.

 

 

 

 

Vorig jaar gaven wij een potje gevuld met snoepjes. Beren snoepje. Een toepasselijk tekst: ik vond het beregezellig bij jou in de klas!

 

Heb jij ook een blog over cadeautjes of bedankjes voor de juf/meester? Laat het me weten en deel je link!

 

[linkparty id=”1″]

 

Comments are closed.