Ik heb een handige partner. Eentje die graag klust en geregeld iets leuks maakt voor in en om het huis. En zo maakte hij een paar weken geleden weer iets moois van hout. Iets voor buiten in de tuin.

Overkapping

Wij hebben een grote overkapping achter ons huis. Ideaal voor de warme dagen, er is dan schaduw. Maar ook ideaal voor zomerse regendagen. We kunnen dan droog zitten. Echter was er 1 klein probleempje. Met wind tochtte het onder de overkapping. En ja, mijn handige klusjesman bedacht daar iets op. Hij maakte 1 kant dicht met houten planken en leuke raampjes erin. Dit deed hij niet over de gehele lengte. Want voor het laatste stukje bedacht hij iets anders leuks.

Een buiten bar

Om de wind een klein beetje tegen te houden bedacht hij een buiten bar. Wanneer je zit in de tuinset houdt deze bar de wind tegen. Zeer fijn. Maar deze “schutting” dient tevens voor buiten bar.
Hij maakte de bar van houten planken. Gaf de bar een leuk kleurtje en zocht via marktplaats naar barkrukken. Geen moeilijk klus. Wel zorgen dat je alle planken even lang afzaagt en goed, stevig aan elkaar bevestigd. Het eindresultaat is ontzettend leuk geworden. En onze tuin wordt stukje bij stukje afgemaakt en opgevrolijkt. Met het mooie weer dat al geweest is, hebben wij dus ook al gebruikt gemaakt van onze bar.

Aankleding

Op dit moment zijn we nog iets leuks met de bar aan het doen. Dit deel ik z.s.m. met jullie. Het heeft te maken met een leuke aliexpess aankoop. De bar wordt dus ook nog eens op een leuke manier aangekleed. Dus houdt mijn blog in de gaten voor het echte eindresultaat van onze buiten bar en tuin.

Wat vind jij van onze buiten bar? En heb jij ook zo’n handige man?

 

Comments are closed.