Zoals je al eerder kon lezen had ik in het begin van de zomervakantie een to do lijstje gemaakt. Er stonden ook een aantal ‘grotere klussen’ op. Via Pinterest zoek ik geregeld naar leuke ideetjes. Net zoals de fotolijst. En zo kwam ik ook weer op dit idee. Wij hebben in de woonkamer een kast van Ikea. Een fijne grote kast met genoeg lades. Ik vond de kast wel erg witjes. Via Pinterest kwam ik precies deze kast tegen en hadden ze hem opgeleukt met plakfolie. Gewoon plakfolie van de Action.

Op naar de Action, plakfolie gekocht en aan de slag gegaan. De action heeft trouwens erg leuke plakfolie. ook met vrolijke printjes. Leuk voor bijvoorbeeld de kinderenkamer. En het is eigenlijk heel eenvoudig. Je haalt de la eruit, meet de maten en tekent dit met pen / potlood af. Je knipt /snijdt het papier en plakt het er netjes op. Het handigste is om eerst een klein stukje folie los te halen en erop te plakken. En zo werk je verder. Op deze manier krijg je (bijna) geen luchtbellen.

Het eindresultaat van de kast:

Op deze manier is de kast dus gepimpt. Minder opvallend wit maar wel nog steeds passend in ons huis bij de andere witte meubels, bruine bank en bruine tapijten. Binnenkort nog meer veranderingen. De rode accessoires, kaarsjes en kussens worden vervangen door een anderen kleur.

kleur(en) heb jij in je woonkamer? Of misschien een bepaald thema?

 

Comments are closed.