Ik vind het zelf heerlijk om te freubelen. Zo noem ik het maar even. Om bezig te zijn met knutselen, kleine diy projecten, kleuren, naaien noem maar op. Ik heb er niet altijd de tijd voor, maar om hier mee bezig te zijn is gewoon leuk. Ook een dochter in huis die houdt van kleuren, knutselen en bakken. Dit doen we dan ook geregeld samen.

 

Maar er is nog iemand in huis die niet kan stil zitten. Dat is vriendlief. Hij vindt het ook leuk om dingen te maken of verven. Zo heeft hij afgelopen maand een keukentje en een moestuin kas gemaakt van restjes hout. Er lagen ook nog pallets. Opstoken? Nee daar kunnen we vast en zeker nog iets mee. Ik ben via Pinterest gaan zoeken en kwam wat leuke projecten tegen. Gedeeld met vriendlief en hij wilde er wel wat mee doen. En zo hebben wij nu in huis een nieuwe kapstok met bijpassende spiegel. We hebben de gang een beetje gepimpt. Want ook de trap heeft een nieuwe kleur met nieuwe maantjes erop.

 

Kapstok & spiegelrand

 

Het maken nam weinig tijd in beslag. Goed kijken naar het voorbeeld om te zien welke planken ertussenuit moesten. Alles even lakken met houtbeits. Haakjes uitgezocht bij de doe het zelf zaak, bevestigen en klaar was de kapstok. De spiegel was ook snel gemaakt. Afmeten en de houten planken van de pallets op maat zagen. Wederom even lakken met de beits en klaar.

 

Ontzettend leuk wat je met Pallets kan. Pallets kun je misschien wel gratis krijgen. vaak zijn er bedrijven die ze weg doen. Vriendlief had deze ook via zijn werk meegenomen. En nog 2 pallets van mijn schoonzus & man. Zij zijn bezig met een verhuizing en wilde de pallets weg doen.  Hiermee hebben wij dus nieuwe dingen gemaakt.

 

 

In de tuin liggen nog een paar pallets. Misschien nog voor een volgend project. Wat? Daar zijn we nog precies over uit. Maar als het zover is, zal ik het zeker weer met jullie delen.

 

Wat vind jij van onze nieuwe kapstok en spiegelrand van Pallets gemaakt?

 

Comments are closed.