Afgelopen maand werd er voornamelijk geknutseld voor de feestdagen. Dit keer schreef 3 knutselblogjes voor Onlybyme. En die deel ik natuurlijk weer even met jullie.

 

    • Ik begon de maand met een leuke aftelkalender voor Sinterklaas. Je kunt deze kalender ook maken, maar dan voor Kerst, als adventkalender. Je neemt dan leuke kerstplaatjes en 24 wasknijpers. Elke dag een knijper wegnemen tot aan Kerstmis.

 

 

    • En ik liet nog een leuk herfstwerkje zien. Een werkje gemaakt van bladeren, een uiltje.

 

Op mijn eigen blog was ik deze maand minder creatief. Een drukke periode rondom werk, Sinterklaas en de verhuizing.

Samen met mijn dochter en haar vriendinnetje maakte ik wel nog leuke Sinterklaasjes, tevens deelde ik wat leuke ideetjes van andere bloggers.

 

 

Planning

 

Mijn planning is om deze maand wat meer creatieve blogs te gaan delen. Ik vind het immers erg leuk om te doen. Hopelijk dus wat meer tijd. Ik ben in ieder geval al creatief op zoek gegaan naar leuke ideetjes. Nu nog de tijd vinden om het uit te voeren en dan komt alles goed.

 

Op de blog van Onlybyme zul je deze maand van mij weinig terug vinden. Eerst voor mijn eigen blog aan de slag, maar ook druk met ons nieuwe huis. Deze maand krijgen we immers de sleutel. Daarbij zijn er nog feestdagen en zijn we een weekendje weg. Genoeg te doen.

 

Comments are closed.