Zoals je al hebt kunnen lezen in mijn blogje hier, blog ik ook (bijna) wekelijks voor Onlybyme. Het gaat dan om de creatieve blogs. Knutsels, diy’s of reviews over knutselmateriaal.
Om de blogs dubbel te delen, vind ik persoonlijk wat veel. Daarom wel op het einde van de maand voor jullie een korte samenvatting met een overzicht van de blogs met een linkje waar je ze kan terug lezen.

 

Ik wil ook op mijn eigen blog creatieve dingen blijven delen. Deze worden dan niet gedeeld op de blog bij onlybyme. Op beide blogs vind je dus andere tips en ideetjes rondom knutselen en diy’s,

 

Maar nu eerst een overzichtje van mijn blogs bij Onlybyme van de maand september:

 

    • 5 knutseltips met wc-rolletjes. Ik maakte 5 leuke knutsels samen met mijn dochter. Wc rolletjes heeft immers iedereen wel in huis. En ermee knutselen is altijd een leuk idee.

 

    • 3 leuke dieren figuurtjes gemaakt van wasknijpers. Bij Action koop je een hele zak voor houten wasknijpers. En hier kun je leuke dingen mee knutselen.

 

    • Ik kocht bij de action schoolbordverf en maakte er 5 leuke dingen mee. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassen mensen.

 

    • Over 3 dagen is het dierendag. Daarom drie leuke dieren gemaakt van plasticbekertjes.

 

Ik kan je al verklappen dat de komenden maand leuke herfst diy’s en knutsels op de blog van Onlybyme voorbij gaan komen. Niet alleen van mij, maar ook van Barbara zelf.

 

 

 

Comments are closed.