Echte post is leuk. Helaas wordt dit steeds minder. Veel mensen gebruiken hun gsm of social media om boodschappen naar elkaar te versturen. Terwijl een kaartje in de brievenbus zoveel leuker kan zijn.

 

Swappen
Via een swap (je maakt iets voor een ander en ontvangt zelf ook iets) krijg ik nog echte post. Zo heb ik al een paar keer mee gedaan aan de theepost swap. Een kleine swap waarbij je voor iemand anders een leuk kaartje maakt / koopt en theezakjes toevoegt. De meeste mensen versieren de envelop en het kaartje nog waardoor je vrolijke post ontvangt.

Ook doe ik twee keer per jaar mee aan de instaswap. Hierbij verstuur en ontvang ik een grote envelop of pakketje met leuke spulletjes.

Zoiets is gewoon ontzettend leuk om te ontvangen.

 

Kaartjes
Af en toe krijg ik van een vriendin een kaartje of met speciale gelegenheden. Deze kaartjes hang ik een hele tijd ergens op. Na een tijd stop de kaartjes in een doos. Leuk om eens terug te kijken.

Zelf probeer ik steeds vaker een kaartje naar iemand te verzenden. Een kleine moeite en vaak zijn andere mensen er ontzettend dankbaar voor.

Zo stuurde ik met Valentijnsdag een kaartje naar een goede vriendin van mij. Zoiets is toch gewoon leuk om te doen! Vaak doe ik dit via kaartje2go. Ik vind dit een fijne site om kaartjes te versturen. Je kan kiezen uit enkele en dubbele kaartjes. En je kan bijvoorbeeld ook via eenmalige machtiging betalen. Al is dit volgens mij tegenwoordig bij meerdere kaartjes sites.

 

Ook zie ik in winkels vaak leuke kaartjes. Hema, Xenos en zelfs zeeman hebben leuke kaartjes. En nog leuker om kaartjes zelf te maken. Bij Action vind je genoeg leuke spulletjes hiervoor. Mijn voornemen is dan ook om meer kaartjes te gaan maken en vesturen naar allemaal lieve mensen, zoals familie en vrienden.

Ja, ik vind echte post dus nog steeds leuk! En ook de kinderen vinden het erg leuk wanneer ze post ontvangen. Ze zijn beide pas jarig geweest en waren heel blij met hun gekregen kaartjes.

 

Stuur jij nog vaak een kaartje?

 

Comments are closed.