‘Vandaag hebben we voor jullie een super leuke sinterklaashop! Om je kennis te laten maken met een aantal leuke mamabloggers die Nederland en België rijk zijn. Speciaal daarom is er een Bloghop georganiseerd. En om de sinterklaashop nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen. Lees gauw verder!’

 

‘Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval voornamelijk mamablogs. Je bent via een andere blogger bij mij terecht gekomen of je start op mijn blog en dan verwijs ik je door naar iemand anders. Zo kom je bij zo’n 40 bloggers terecht. Bij elke blog lees je iets over de persoon achter de blog, maar ook welke prijs je kan winnen!

 

Onlybyme
Je bent misschien wel op mijn blog gekomen via Barbara, van onlybyme. Barbara is een singel moeder met een prachtige 5 jarige dochter. Ik ken Barbara als een sterke vrouw, maar vooral een eerlijke vrouw. Ze schrijft vanuit haar hart en geeft een eerlijke mening over de kijk op het leven. Barbara haar passie is toch wel boeken. Hier staat haar blog ook vooral om bekend. Ze schrijft recensies op een unieke wijze. Die onderscheidt haar van andere boek recensies.  Je kan dus wel raden welke mooie prijs zij voor jullie heeft 😉

 

Byjon
Dan mijn eigen blog. Ik ben een moeder van 2 jonge kinderen en werkend in het speciaal basisonderwijs. Bloggen is een hobby van mij, dat ik graag doe. Ik blog over de dagelijkse dingen in mijn leven als moeder; uitjes, spelletjes, shoplogs maar ook op het moment over onze verhuizing die eraan komt.

En je kan ook geregeld bij Onlybyme knutselwerkjes of diy’s van mij vinden.

 

–Vandaag is ook nog eens mijn verjaardag. Dus rond de middag vind je via Facebook nog een leuke win actie–

 

Hihahappiness + Winactie
Dan wil ik jullie heel graag iets vertellen over Hihahappiness. De leukste en mooiste dingen zijn niet te koop, maar maak je zelf! Twee dames,  Rian en Anouk, ze zijn gek op DIY’en. Omdat ze bij het zoeken naar cadeautjes en versieringen in de winkel vaak niet konden vinden wat ze in hun hoofd hadden besloten ze zelf aan de slag te gaan. Ze brengen hun eigen ideeën tot leven met garen, hout en stof en hopen hiermee anderen een hihahappy feest te geven.

 


De dames zijn zeker creatief. Ze maken ontzettend mooie haakwerkjes. Maar organiseren ook feestjes. Ze zorgen er namelijk voor dat jij een leuk pakket kan bestellen en ontvangen voor bijvoorbeeld een babyshower of de 1e verjaardag van je kindje. En misschien leuk om te weten. Ze hebben op dit moment een super sintpakket!

 

En wat een geluk! Zij zorgden voor een super hihahappy prijs voor mijn blog! Ik mag namens deze twee dames het volgende pakketje weggeven:

 

Gehaakt knuffelkonijn (kan ook in roze of blauw)

Mijlpaal kaarten

Poster “hihahappy”

 

Hoe doe je mee?

 

    • Laat in een reactie onder dit blog weten dat je graag mee doet. Dit mag voor jezelf zijn, maar ook voor een vriendin, nichtje of buurvrouw.

 

    • Voor een extra winkans like je de facebook pagina van Hihahappiness. (Laat dit even weten bij je reactie)

 

    • Volg byjon op facebook, want daar wordt de winnaar bekend gemaakt op zondag 27 november, meedoen kan dus t/m zaterdag 26 november.

 

GewoonietsmetloesIk stuur jullie nu graag door naar Loes van gewoonietsmetloes. Loes is getrouwd en moeder van twee jonge kinderen. Ze is een creatief persoon. Haar creatieve tijd vind je dan ook zeker terug op haar blog. Leuke knutsels, maar ook naai- en haak blogs. Verder deelt Loes gewoon alles wat ze leuk vindt. Ook deelt ze wekelijks haar week in foto’s. Zo kun je zien en lezen wat ze zoal doet in een week.

Nu ben je vast nieuwsgierig geworden naar haar prijs, dus hop maar snel door naar Loes en haar blog.

 

Bron foto’s: hihahappiness

 

 

 

 

 

Comments are closed.