Ja, vandaag is de dag dat Sinterklaas en zijn Pieten in Nederland aankomen met hun stoomboot. Een perfecte dag om meteen cadeautjes uit te delen. En dat is, wat ik samen met meer dan 45 andere bloggers, dan ook doe. Samen hebben wij voor jullie weer een leuke sinterklaasbloghop klaar gezet.

Bloghop
Voor de meeste onder ons inmiddels wel bekend. Een bloghop is een manier om andere blogs te leren kennen met op iedere blog een te winnen prijs. Alle blogs zijn aan elkaar gelinkt, zodat je helemaal rond kan gaan.

Hoe kom je hier terecht?
Misschien start je op mijn blog, maar het kan ook zijn dat je via de blog van madebymalou bij mij terecht komt. De blog van Malou is een leuke mamablog. Ze blogt sinds 1 jaar als zzp’er en heeft twee prachtige kinderen. En kindje drie is onderweg. Ze schrijft hier af en toe een update over, maar je vindt ook shoplogs, artikelen over het moederschap en blogs over haar dochter en zoontje. Vrijwel allemaal persoonlijke blogs.

Wie ben ik?
Wie mij nog niet kent, ik ben de schrijfster van byjon. Ik startte een aantal jaar geleden met bloggen als hobby. En dat doe ik nog steeds. Sinds ruim 2 jaar wel op een eigen domein, maar zonder vaste regels. Ik blog wanneer ik zin en tijd heb. Op mijn blog vind je diy werkjes, uitjes, shoplogs en moeder gerelateerde blogs. En af en toe komt iets over mijn werk als juf voorbij. Ik werk namelijk 3 dagen per week in het basisonderwijs. En de overige dagen geniet ik van mijn 7 jarige dochter en 4 jarige zoon. Als moeder en juf vind ik lezen erg leuk. Hier heeft mijn prijs voor jullie dan ook mee te maken. Maar hierover lees je meer op het einde van mijn blog.

Verder hoppen…
Eerst ga ik jullie alvast doorverwijzen naar de blog liefthuis. Net als ik een juf, al werkt zij in het speciaal voortgezet onderwijs, maar er is een overeenkomst. Ook zij is moeder en houdt van gezelligheid.  Ook bij haar vind je blogs rondom het moederschap. Maar ze is ook te volgen via YouTube. Nieuwsgierig? Hop dan maar snel door naar haar blog.

De prijs
Ik vind lezen leuk. Zelf lezen, maar ook voorlezen, thuis als moeder en op school als juf.

Ik verloot daarom onder de reacties het boek: Mary Poppins, Wie kent haar nu niet? Misschien heb je de musical of film wel gezien. Hoe leuk is het dan om ook nog eens het boek te winnen.

En omdat lezen heerlijk is krijg je er nog een kleine verrassing bij. Vaak krijg je tijdens het lezen namelijk lekkere trek. Dus wat Sint lekkers erbij maakt deze prijs compleet. Natuurlijk verklap ik niet alles, dus het wordt nog wat aangevuld.

Wat moet je doen?

-Laat een reactie achter dat je graag mee doet en voor wie je zou willen winnen, jezelf, kind(eren), familie, voor je klas of voor wie dan ook…. let erop dat je een geldig mailadres doorgeeft, zodat ik je kan bereiken.

-Ik zou het leuk vinden wanneer je mijn Facebookpagina en/of dit bericht een like geeft. Of dat je me volgt via twitter of instagram. (Dit beïnvloedt niet je win kansen, maar ik zou het wel leuk vinden)

Meedoen kan t/m zaterdag 24 november. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.


Comments are closed.