Denksport is er niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Er zijn tegenwoordig de leukste boekjes te krijgen. Wij hebben al een aantal leuke boekjes mogen proberen.
Dit keer de boekjes van quarks? Ken jij ze al?

Quarks

Het zijn opmerkelijke wezentjes die allemaal deel uitmaken van een hecht vriendenclubje. Het gaat hier om Max, Harry, Bob, Lola en Orbit. Samen kunnen ze alles aan en beleven ze veel avonturen in de Quarks serie puzzelboekjes voor kinderen.

De quarks spelen met taal en rekenen. Op veel verschillende manieren, dus ontzettend leuk.

De boekjes zijn er voor verschillende leeftijden. 6-8 jaar en 8-10 jaar.
Onze dochter ging aan de slag met het boekje van 6-8 jaar. Ze zit in groep 3 dus dat lukte prima. Ze vindt het ontzettend leuk. Bij een aantal puzzeltjes heeft ze wat hulp nodig, maar veel kan ze al zelf. Leuk, maar vooral ook leerzaam! He rijmen en de woordzoekers zijn haar favoriet.

Het boekje van 8-10 jaar geven wij aan ons neefje. Ook hij vindt het leuk om te puzzelen. Dus we zijn zeker benieuwd wat hij van dit leuke puzzelboekje gaat vinden.

De quarks omnibus boekjes zijn lekker dik en kosten €4,95 per stuk.

Quarks app!

Om het nog leuker te maken is er ook nog een app passend bij deze leuke vriendjes. Je kan met ze op avontuur via de Quarks Galaxy app die gratis te downloaden is. Bezoek verschillende planeten en speel leerzame spelletjes in een veilige online speelomgeving. Er is ook een offline modus beschikbaar, zodat je ook zonder internet kunt blijven spelen.

Met ieder spel kun je sterren verdienen en wanneer je alle puzzelstukjes op de planeten verzamelt, krijg je een beloning. De spelletjes in de Quarks Galaxy app zijn gericht op plezier maken, avonturen beleven, jezelf ontwikkelen én iets nieuws leren, net als in de Quarks boekjes.

De planeten die je tegenkomt hebben allemaal een eigen thema. En je kan nieuwe thema’s vrijspelen.

Dochterlief vindt de app ontzettend leuk. Ze speelt sommige spelletjes meerdere keren om zichzelf te verbeteren. Want ze wil graag zoveel mogelijk sterren verdienen.

Winnen

Op een van de vele planeten in de ruimte wonen Max en zijn vriendjes. Wist je bijvoorbeeld dat Lola op een woonboot woont? Wil je meer over Quarks te weten komen? Dan kun je meedoen om deze leuke kleurblok te winnen! Want via deze kleurblok leer je veel over de vriendjes.

De kleurblok heeft 80 pagina’s en op de laatste pagina een masker om te maken. Ook deze blok kost €4,95
Hoe doe je mee?

-Laat hier of via mijn facebook pagina een reactie achter dat je graag mee doet.

-Je kan mee doen t/m zaterdag 30 juni

Deze leuke boekjes zijn te koop via Denksport

 

 

 

 

Comments are closed.