Een tijd geleden liet vriendlief zijn Iphone vallen. Flink balen want het scherm was beschadigd. met een plakbandje heeft hij het tijdelijk opgelost. En het ging best goed. Maar… hij liet hem weer vallen. En jawel, het hele scherm stuk. Flink balen, maar een geluk bij een ongeluk verliep zijn abonnement bijna af en hoefde hij maar 2 weken te overbruggen. Nu met zijn nieuwe Iphone gaat hij zeker weten voorzichtiger zijn….

 

Gsm beschermen
Een gsm heb je eigenlijk altijd wel bij je. In je broekzak of in je tas. En vaak leg je je gsm ook even weg. En dan is het natuurlijk wel verstandig dat je je gsm beschermd. Les 1 voor vriendlief dus. Koop een goed telefoonhoesje voor je gsm in zijn geval een Iphone. Er zijn veel verschillende soorten hoesjes. Dus je kan er eentje kiezen die jij zelf prettig vindt. Je hebt bijvoorbeeld hoesjes die je hele gsm bedekken, zoals een flipcase of booktype. Je kan ook kiezen voor een insteekhoesje.
Zelf heb ik een soft case hoesje. Deze zijn minder dik en zijn rondom beschermd. En je hebt ze in leuke printjes. Ideaal om in een portemonnee te stoppen.

Maar wil je een echt leuk hoesje ter bescherming kun je kiezen voor een eigen ontwerp. Zo heb ik ook voor mijn smartphone een iPhone 5s een hoesje kunnen ontwerpen. Jeps, ik heb dus meerdere hoesjes, voor verschillende gelegenheden. Maar ook bij het zelf ontwerpen kun je zelf kiezen welk soort hoesje je wil. Je krijgt dan helemaal een eigen hoesje naar smaak met bijvoorbeeld je favoriete foto erop.

 

Extra bescherming
Inmiddels heeft vriendlief een stevig, mooi hoesje om zijn phone heen. Dus mocht zijn gsm nog eens vallen, is de kans een stuk kleiner dat het scherm stuk gaar. En natuurlijk heeft hij nog een extra bescherming genomen. Namelijk een screenprotector.  Dit is extra bescherming voor je scherm. Dus hopelijk laat hij zijn gsm niet meer vallen. En anders met dubbele bescherming, een goed hoesje en screenprotector moet het zeker goed komen.

 

Ben jij zuinig met je gsm? Heb je ook goede bescherming of net als ik meerdere hoesjes?

 

 

 

 

 

Comments are closed.