Kleuren is leuk. Tenminste, bijna alle kinderen en zelfs volwassenen vinden dit leuk om te doen. Ook wij hebben een dochter in huis die graag kleurt. Het liefste echte meiden kleurplaten. En wat een geluk voor haar toen wij het kleurblok Mijn modefabriek in de brievenbus ontvingen.

Denksport
Zelf dacht ik bij denksport altijd aan puzzelboekjes, maar ze hebben tegenwoordig veel meer dan dat. Namelijk ook puzzelboekjes voor kinderen en kleurboeken. Keuze genoeg voor iedereen.

Wij ontvingen van Denksport een mooi meiden kleurblok: Mijn modefabriek. Het valt onder denksport junior. Onze 6 jarige dame in huis was meteen enthousiast. Het kleurblok werd eens goed bekeken. Ze ontdekte dat het niet alleen kleurplaten van meisjes waren maar ook kleurplaten van accessoires. De volgende vraag was dan ook meteen “Mag ik ze ook uitknippen en opplakken?”.

Kleuren en knutselen
Je kan de kleurplaten dus mooi kleuren, maar er ook mee knutselen. Ik vond het een leuk idee van onze dame in huis. Je kan de brillen, hoeden of sieraden netjes uitknippen. Opplakken op een wit blaadje en er dan zelf de rest bij tekenen.

Zelf werd ik enthousiast over het dikke papier. Het drukt niet door. En nog iets, er zit een scheurlijn in het kleurblok. Zo kun je een kleurplaat ook netjes uit het boek halen, zonder dat de tekening scheurt. Ook handig wanneer ze samen met een vriendinnetje wil kleuren. De kleurplaten haal je er dan gemakkelijk uit.

Ik weet zeker dat we hier thuis nog veel plezier gaan hebben van dit echte meidenkleurboek genaamd Mijn Modefabriek. Het boek is namelijk echt gericht om wat grotere meiden.

Het boek is te koop voor 4,95.

Winnen
En wat een geluk, ik mag 1 van mijn lezers ook blij maken met dit leuke kleurblok.
Wat moet je doen?

  • Laat in een reactie weten dat je graag mee doet aan deze winactie.
  • Laat een geldig mailadres achter, zodat ik contact met je kan opnemen.
  • Het bericht liken/delen op facebook is lief, maar het maakt niks uit voor je win kans.
  • Je kan mee doen t/m zondag 3 september

Comments are closed.