Wat een geluk hadden we. We mochten via mamaliefde een review doen. En wat voor eentje. Ik denk eentje die alle meiden wel leuk gaan vinden.

Toen hier de doos aankwam en ik het samen met dochterlief open maakte was ze al enthousiast. Het doosje gaf namelijk aan de buitenkant al aan, wat er precies inzat. Nieuwsgierig? Kijk dan maar eens naar deze leuke doosjes:

 

 

Je ziet namelijk rechtsboven in de hoek al een pom pom, want ja zo heet dit leuke nieuwe product: Pom Pom Wow!

Voor meiden vanaf 6 jaar. Maar onze 5,5 jarige dochter kon er prima mee overweg.

Het werkt namelijk erg eenvoudig.

 

Startset

 

Het eerste doosje dat we opende was de start set van de pom pom serie. In dit doosje zaten 45 gekleurden pom pom buisjes en plakstickertjes.

 

De pom pom zit in een plastic buisje. Je duwt ze er makkelijk uit. Zo krijg je een kleine pom pom. Eerst even ontdekken en kijken. De draadjes zitten stevig en hebben een fijn klein formaat.

 

Er zit een korte omschrijving bij. Je neemt een buisje waar de pom pom in zit. Deze druk je met de platte kant op een plakstickertje. Over het algemeen gingen de stickertjes makkelijk los. Daarna kun je je pom pom ergens opplakken.

Dochterlief deed dit op een gewoon vel papier. Eerst even wat kunstwerken maken met verschillende kleuren. Ontdekken en proberen.

Je kan de pom pom doordat er een plakstickertje aan zit eigenlijk overal opplakken wat je zelf leuk vindt.

Je kan er sieraden doosjes mee versieren, een potje of zelfs een schriftje.

 

Decoratie set

 

Na wat experimenteren maakte we ook het tweede doosje open. Ook hier zaten weer verschillende kleuren pom poms in, plakstickers en nog drie kaartjes en plastic figuurtjes.

De kaartjes kon je gebruiken om te versieren met de pom poms. Met als eind resultaat een klein schilderijtje.

Met de plastic figuurtjes kon je letters of figuren maken. Hier had dochterlief wel hulp bij nodig. Ik maakte voor haar de eerste letter van haar naam, de A. Deze heeft ze zelf versierd met de pom poms. Met een leuk resultaat.

 

Wat vind jij van de Pom Pom Wow sets?

 

 

Comments are closed.