Vandaag is het Moederdag. Een dag waarop we als bloggers weer een bloghop hebben georganiseerd. Hop jij weer met ons mee op deze feestdag?

Moederdag bloghop
Er is weer een leuke bloghop bedacht waaraan zo’n 25 bloggers mee doen. En elke blogger geeft een leuke prijs weg.

Je leert op deze manier misschien wel nieuwe bloggers kennen. Dit komt doordat je van de ene naar de andere blog wordt doorgestuurd oftewel je hopt lekker rond. Lees, kijk en doe mee aan de leuke win acties!

Natuurlijk hoef je niet perse moeder te zijn om aan deze bloghop mee te doen. Maar het is gewoon een feestelijk dag voor veel vrouwen en dus een reden voor een bloghop!

Helaas zijn er ook veel sterrenmoeders of juist dames, die om welke reden dan ook, geen moeder zijn geworden. Ook zij zijn welkom om deel te nemen!

Mamaisblut
Ben je niet bij mijn blog gestart? Dan ben je afkomstig van mamaisblut. De naam van de blog zegt het al, er worden vooral veel bespaartips en andere leuke tips gegeven om van een klein budget te leven. De blogs met tips vind ik zelf het leukste. Je krijgt leuke budget restaurant tips of bijvoorbeeld tips om een kinderenkamer een make-over te geven.

ByJon
Mijn blog is voor mijn vaste lezers bekend. Ben je nieuw? Welkom! Ik ben een moeder van 30+ Samen met mijn partner, twee kinderen van 7 jaar en 4 jaar wonen we in een klein Limburgs dorpje. Ik werk 3 dagen in het speciaal onderwijs en daarnaast vind ik het dus leuk om te bloggen. Bloggen is voor mij een hobby. Ik blog dan ook over verschillende onderwerpen. Moeder-& familie gerelateerd. Leuke uitjes, shoplogs, spelletjes tips, diy en noem maar op.
Onderaan dit artikel lees je meer over de prijs die ik weggeef.

MariekeBlogt
Voor je mijn prijs kan zien, laat ik alvast weten naar wie ik jullie laat door hoppen. Dit is naar Marieke, Net zoals ik, moeder van een zoon en dochter. Ze schrijft o.a. moeder gerelateerde blogs. Ze deelt monthly berichten, shoplogs en geregeld een leuke tag.

Winnen
Bij een bloghop hoort dus een prijs. Ik heb dit keer voor jullie een prijs die geschikt is voor alle dames. Moeders die even willen relaxen wanneer de kinderen in bed liggen, of dames die na een werkdag wel ontspanning kunnen gebruiken. Of misschien wel een dame op leeftijd die gewoon even wil genieten.


– Badedas doucheschuim

– Gezichtsmasker

– Bodylotion

– Zeep

– Zakje popcorn

– Mini pocket Jill Mansell, je bent geweldig

– Alles in een vrolijk blauw mandje!

Hoe doe je mee:
– Laat in een reactie weten dat je mee doet (Geef je wel even aan voor wie? voor jezelf of misschien wil je iemand anders wel verwennen)

-Dit bericht op facebook een like geven zou ik erg fijn vinden

Extra kans: volg mij dan op facebook, twitter of instagram; byjon.nl

Je kan meedoen t/m zondag 20 mei.


Comments are closed.