Ik ben dol op to do lijstjes. En al heel lang staat er steeds het zelfde punt op mijn lijstje. En dat is het maken van fotoboeken.
Voor dochterlief heb ik wel al boeken gemaakt. Of anders gezegd, ik ben er fanatiek mee gestart, maar helaas lig ik nog ver achter. Voor onze kleine man was ik nog niet eens gestart, maar daar is nu verandering ingekomen.

 

Fotoboek
Niks leukers dan in je eigen fotoboek te kunnen bladeren. Beide kinderen vinden het ontzettend leuk om foto’s te kijken. Het werd dus echt tijd dat onze kleine man, inmiddels 4 jaar, ook een eigen fotoboek zou krijgen. Van hem had ik nog helemaal niks laten afdrukken. Steeds vertoonde ik uitstelgedrag.

 

Nu hij sinds januari naar school gaat, is er wat meer vrije tijd voor mij. Een mooi moment om een zelfgemaakt fotoboek te maken. Ik heb daarom een boek gemaakt van zijn 1e levensjaar. Handig, aangezien hij in januari geboren is. Zo kon ik een een boek maken van januari t/m december. Ik koos hetzelfde formaat boek dat ik ook voor onze dochter destijds gemaakt heb.

Het fijne aan online boeken maken is dat je zelf de indeling kan kiezen en er ook voldoende ruimte is om er tekst bij te zetten.

 

Voor de kleine man koos ik een softcover boek. Het leuke is dat je bij deze boeken ook op de voorkant een foto kan zetten. Bij hardcover boeken is dit vaak niet of je betaald er extra voor. Sinds we het boek in huis hebben, heeft hij er al meerdere keren in gekeken. Hij vindt het zo leuk. Dus weer een reden erbij om zo snel mogelijk de fotoboeken van de kinderen bij te werken.

 

En wanneer je er even de tijd voor neemt, kun je op een eenvoudige manier een boek maken. Verzenden, betalen en een weekje later is je boek in huis!

 

 

 

Comments are closed.