De titel zegt het al. Vandaag is het dubbel feest. Ik ben namelijk jarig. Maar vandaag is ook de Sinterklaashop. Hoe leuk is dat! En bij feest hoort natuurlijk een leuke cadeau om weg te geven aan één van mijn lezers.

Sinterklaashop
Ik heb al een aantal keer mee gedaan aan een bloghop. Veel van jullie zullen inmiddels wel weten hoe het werkt. Maar voor degene die het nog niet weten een korte uitleg.

Een bloghop bestaat uit meerdere bloggers. Op deze manier maak je kennis met een blog(ger). Maar dat is niet alles. Na het lezen, word je namelijk doorgestuurd (gehopt) naar een volgende blog.

Je hopt dus van de 1 naar de ander…. En het leuke is dat je op elke blog nog kan deelnemen aan een prijs! En dit leuke idee is bedacht door Yvonne.

PinkIt
De kans is heel groot dat je via Bianca van de blog pinkit bij mijn blog bent aangekomen. Ze schrijft veel over beauty, maar er komt ook geregeld een lifestyle blog voorbij. En niet te vergeten de blogs die onder de categorie kids vallen. Ook haar prachtige dochter speelt wel eens een rol op haar blog.

Dus ik bedank Bianca voor het doorsturen naar mij 🙂

Byjon
Voor wie mijn blog nog niet kent, even wat informatie. Ik ben vandaag dus jarig en laten we het houden op een leeftijd van 30+

Samen met mijn vriend en 2 (jonge) kinderen woon ik in Limburg. Ik werk 3 dagen in het speciaal onderwijs. Mijn blog is een leuke hobby. Ik blog over van alles; vooral knutselen en diy vind ik leuk om met jullie te delen. Maar ik schrijf ook over lifetsyle- en moederzaken.

Meer over mijn blog kun je ook hier terug lezen.

Compleetgeluk
Nu je weet waar mijn blog over gaat, stuur ik je door of anders gezegd laat ik je door hoppen naar een volgende blog. En dit is Annelore van compleetgeluk. Zij is een Belgische blogger. Ze is een trotse moeder van 4 kinderen. Ze schrijft veel leuke tips voor en over kinderen. Dus ik zou zeggen, hop snel verder naar haar.

Winnen!
Nu je alles gelezen hebt, bent je natuurlijk benieuwd naar de prijs die ik weggeef en wat je ervoor moet doen.

Ik kan al verklappen dat ik zelf in huis al wat leuke kaartjes heb hangen van deze persoon. Dus ik vind het ook ontzettend leuk dat ik van haar iets mag weggeven aan jullie.

Het gaat namelijk om MadeByJanet. Zij is erg creatief. En dit leuke Sinterklaas/Winter pakket mag ik weggeven aan 1 van jullie:

Wat is het?


Een A4 poster Sinterklaas

Een klembord met kaart

Een mini canvas

4 kaarten:

Sinterklaas, Winter, Warme Chocolademelk en Appeltaart recept

Hoe leuk is dit prachtige pakket! Ik zeg, heel erg leuk.

Hoe doe je mee?
– Laat in een reactie weten dat je graag kans maakt op deze leuke prijs.

– Het volgen van Madebyjanet via instagram zou heel erg fijn zijn!!
(Wanneer je haar volgt via IG madebyjanet) laat dan even weten wat je account naam is)

– Je kan meedoen t/m woensdag 22 november. Donderdag 23 november maak ik de winnaar bekend. Zo kan deze leuke prijs ook z.s.m. naar je toe komen!

– Geen moet, maar wel leuk…. dit bericht een like geven of delen via facebook Byjon.

 


Comments are closed.