Een tijdje geleden ging onze peuter van een ledikantje naar een peuter bedje. De baby meubeltjes verdwenen en er kwamen “grote jongen” meubels voor in de plaats terug. De kamer werd aangekleed met voornamelijk groen en blauw.

De muren vond ik nog wat witjes. Op 1 muur stond wel al een mooie muurschildering en aan de anderen muren twee plankjes bevestigd met wat spulletjes erop. Boven zijn bedje nog een lege plek. Ik had nog geen idee wat ik daar precies mee wilde. Ik wilde geen schilderij, dat was voor mij duidelijk.

Maar vorige week kreeg ik een aanbod voor een muursticker. Ik wist meteen waar die moest komen. Op de peuterkamer van onze kleine man, boven zijn bedje.

Ik keek op de pagina van muurstickerstunter Hier zijn veel muurstickers te vinden. Van (eigen gemaakte) teksten, disney figuren tot leuke bloem- & boom stickers. Daarbij vind ik de prijzen ook betaalbaar.

Ik koos voor een tekst. Dit leek me wel mooi. Een tekst die past bij de slaapkamer, bij het bedje. De tekst die ik uit koos:

Dag Maan, Dag Sterren, Ik moet nu slapen gaan.

Dit is een bestaande tekst. Je kan hierbij de tekstkleur kiezen, maar ook de grote van de sticker. Ook al is zijn kamertje groen met blauw, ik koos toch voor zwarte letters. Op een witte muur goed zichtbaar.

De sticker kwam netjes bezorgd met de post en keurig met beschrijving. De beschrijving is duidelijk. Even goed doorlezen en je kan aan de slag. Je bevestigd de muursticker op de volgende manier:

  •  Eerste zorg je dat de sticker stevig aan het transferpapier zit. Dit kun je doen met een plastic plaatje of pinpas.
  • Verwijder het papier achter de sticker. De sticker zelf blijft op het transferpapier zitten.
  • Sticker tegen de muur plakken. Dit doe je weer door met een plastic plaatje of pinpas alles goed aan te drukken.
  • Muursticker even laten zitten met transferpapier. Daarna voorzichtig het transferpapier verwijderen. Even aandrukken met een droge handdoek en klaar.

Het was nog even spannend, omdat onze muur niet geheel glad is. Dit leverde gelukkig geen probleem op. Ook waren we even bang dat het transferpapier scheurde. Dit was niet het geval, alleen de letters blijven keurig achter op de muur en niet het gehele vel.

De lege plek boven het peuter bedje is gevuld. Ik vind het mooi geworden. En het leuke is, onze peuter wijst voor het slapen gaan naar de letters. Ik lees de tekst dan voor. Met als antwoord: “ lekker slapen”.

Ik ben blij met het resultaat. Wil jij ook een muursticker? Bijvoorbeeld met je eigen tekst en voor een betaalbare prijs? Kijk dan snel eens op:MuurStickerStunter

Of misschien wil je liever een eigen gemaakte sticker? Ook dat is mogelijk!

 

 


Comments are closed.