Creatief zijn we hier in huis wel. Niet alleen ik vind het heerlijk om bezig te zijn, maar dochterlief ook. Samen freubelen met stiften, papier, schaar, lijm, noem maar op. Maar dit keer mochten we met ander materiaal aan de slag.

Van 100phout.nl kreeg ik iets toegestuurd van hout. Een bouwpakket van duurzaam hout. Namelijk een stoere Land Rover oftewel jeep. Zelfs dochterlief vond het leuk en wilde meteen aan de slag.

Het pakket bestaat uit 3 houten platen. Allemaal voorzien van losse onderdelen (die je zelf eruit moet drukken). Op de achterkant van de Jeep vind je de bouwplaat / omschrijving. Ik draaide het blaadje om en dacht eerst heel even “help, kan ik dit wel.” Volgens de beschrijving moet je de nummers volgen om alles in elkaar te zetten. Op een ander blaadje dat is toegevoegd staat nog wat informatie. Er stond nog een andere mogelijkheid op, dit is om via de webpagina van 100%hout de jeep in elkaar te zetten. Ik koos voor die laatste optie. Er werd duidelijk aangegeven welk stukje hout je moest nemen en waar het stukje moest komen.

Dochterlief hielp mee met de juiste onderdelen te vinden. Ik zette het in elkaar, want dit was voor haar als 5 jarige nog iets te moeilijk.

Ik vond het leuk om te doen. Zeker omdat vriendlief even moest lachen toen hij de bouwplaten en omschrijving zag. Want vrouwen en inzicht, haha.

Maar door de duidelijk omschrijving was de jeep goed in elkaar te zetten. Erg leuk, je bent ook niet binnen 5 minuten klaar. En natuurlijk trots dat ik zoiets leuks in elkaar kan zetten. Het hout kun je ook nog verven. Dit is juist weer leuk voor onze dame om te doen. Je kan er ook voor kiezen het hout te voorzien van een vernis laagje en het ergens in huis een mooie plek te geven.

100%hout is de grootse webwinkel die houten bouwpakketten verkoopt. En eerlijk is eerlijk, de prijzen zijn niet duur! Zo’n pakket is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk om iemand cadeau te geven. Er is namelijk genoeg keuze. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor dieren of een mooi vliegtuig.

Winnen

Vind jij het ook leuk om zo’n houten bouwpakket te ontvangen? Dat kan! Via 100%hout mag ik een shop tegoed van 10euro weggeven.

  • Laat in een reactie (via fb of hier beneden) weten dat je graag mee doet. En vertel welk bouwpakket jij graag zou kopen van de 10euro tegoed.
  • Via Facebook maak ik de winnaar bekend.
  • Je kan meedoen t/m zondag 28 augustus


Comments are closed.