De maand januari wilden we graag positief afsluiten. We besloten eens te kijken naar vakantie huisjes om een weekendje eropuit te gaan. Even een andere omgeving dan thuis en even andere muren dan die van ons eigen huis. En ja, we vonden een prima plek. En ook tijdens de lockdown is dat goed mogelijk.

Eropuit tijdens de lockdown

Met je eigen gezin is het goed mogelijk om even een andere omgeving op te zoeken. Nu is er tijdens de lockdown weinig te beleven, maar een andere omgeving doet gewoon al veel. We besloten daarom op zoek te gaan naar een plekje aan zee. Even uitwaaien, genieten van de zee.

Omdat er weinig te doen valt, wilden we geen hoofdprijs betalen. We vonden via roompot een huisje met sauna voor een mooie prijs.

 

Je hebt je eigen huisje dus corona proof. Verder mag wandelen en kun je je ook op een vakantiepark goed aan de regels houden. Daarom besloten we te boeken. Dit deden we last minute en ik zeg je, een goede keuze.

 

Roompot Beachresort Kamperland

 

We boekten dus een huisje via Roompot. We wisten dat via deze organisatie alles goed geregeld is rondom de regels omdat we al eerder een weekendje weg gingen en ook onze zomervakantie op een Roompot park was.

We hoefden ons niet te melden, want per post hadden we de inlogcode voor ons huisje al ontvangen. Aangekomen in Zeeland meteen door naar ons huisje. Klein, maar fijn. We hadden een prachtig uitzicht op de haven en op 5 minuten loopafstand van de zee.

 

De winkel was er gewoon geopend, wel niet de gehele dag. En genoeg mogelijkheden om eten af te halen. Dat hebben we dus ook zeker gedaan.

Op het park zelf was het redelijk druk. Maar niet druk in de zin dat je elkaar moest ontlopen. Nee, gewoon wat gezinnen en afstand houden ging makkelijk. Daarnaast hield iedereen zich aan de regels.

 

Verder was het fietsverhuur, midgetgolfen en de buitenspeeltuin geopend. De speeltuin hebben we zeker bezocht. Van de andere twee activiteiten hebben wij geen gebruik gemaakt.

Voor de kinderen waren er nog activiteiten georganiseerd zoals een speurtocht. Ook kon je knutselspullen afhalen. Dat hebben we dan ook 1 dag gedaan, een Koos Konijn masker maken.

 

Een weekendje weg is dus zeker te doen tijdens een lockdown. We hebben heerlijk gewandeld bij zee, over de dijk en om de haven heen. Verder genoten van de sauna, netflix, spelletjes en eten. Twee avonden hebben we eten besteld. Niks zelf koken, maar echt genieten.

 

Opladen

 

2 nachtjes, maar voldoende om even op te laden. Zoals ik al schreef, even een andere omgeving, andere muren om eens heen. De kinderen hebben het zwembad niet eens gemist. Ze genoten volop van het strand, koud was het wel, maar warm aangekleed was dit top. Schelpen zoeken, graven en spelen met de bal. Dit kan dus ook in de winter.

 

Mocht je nog twijfelen, met een eigen huisje kan het dus goed!

 

 

 

 

Comments are closed.