De maand oktober is van start gegaan. Dat betekend dat over 6 weken die lieve sinterklaas en zijn pieten al naar Nederland komt. En ik kan je zeggen, 6 weken zijn zo voorbij.

 

Cadeautjes
6 weken kunnen zo voorbij zijn, maar 6 weken is eigenlijk nog tijd genoeg om inkopen te doen. En dan heb ik het over schoencadeautjes. Want ja, zodra Sint in het land is willen ze bij ons thuis de schoen zetten.

Voor pakjes avond hebben we nog wat langer de tijd, zo’n kleine 9 weken. Meer dan tijd genoeg om daarvoor inkopen te doen.

 

Toch zag ik via instagram al ouders die cadeautjes hadden gekocht. Niet 1 cadeautje maar al bijna alles compleet hadden. Je kan er maar vroeg genoeg mee starten of juist om het financieel te verspreiden. Geen slecht idee overigens.

Ik neem me ook elk jaar voor om op tijd te starten. Tot nu toe is me dat nog niet gelukt. Alhoewel ik vorig jaar toch ook al best op tijd wat cadeautjes in huis had. Maar toch last minute nog alles compleet moest maken.

Nog een voornemen wat ik elk jaar heb is om door het jaar heen al cadeautjes te kopen. Vaak zijn er leuke aanbiedingen. Maar op het moment zelf denk ik “Och nog veel te vroeg.”

 

Lijstje
Toch ben ik dit jaar al begonnen met inkopen. Uhm, ik beken, bij toeval. Zo kwam ik een paar weken geleden wat leuke koopjes tegen. Deze liggen nu keurig te wachten tot de decembermaand.

Ook is er via facebook een playmobil pagina. Dit is bij ons in de buurt, een broer en zus die als hobby 2e hands playmobil verkopen. Ze verkopen complete sets, meestal netjes in de doos. Hier zag ik afgelopen week een leuke doos voor onze 3 jarige. Dus ook die heb ik al gekocht.

 

Om alles netjes bij te houden heb ik een pagina in mijn bullet journal gemaakt. Een mooi lijstjes met cadeau ideetje en een lijstje met wat ik al gekocht heb. Zo heb ik een overzicht voor de decembermaand.

Ook staan er de cadeautjes bij die ze met Kerstmis bij omi krijgen. Omi is iemand die wel altijd door het jaar heen al cadeautjes koopt. En eerlijk is eerlijk, dit zijn vaak zeer goede aanbiedingen!

 

Maar het voornemen om op tijd te beginnen, dat doe ik niet meer. Want het lukt me toch nooit. Ik vind dat ik er voor dit jaar in ieder geval op tijd bij ben. En daar ben ik al trots op.

 

Wanneer start jij met inkopen voor de decembermaand?

 

Comments are closed.