Ik deed ook dit keer weer mee met de instaswap. Dit is een swap georganiseerd door Lynda. Dit keer deden er 1750 mensen aan mee. Een ontzettend grote swap.

 

Gisteren kwam de postbode met mijn pakket. Omdat dit pakket ontzettend leuk was, wil ik het graag met jullie delen. Mijn swapmaatje had veel cadeautjes in de doos gedaan. Tevens iets kleins voor de kinderen. Erg lief.

 

Kijken jullie mee naar mijn ontvangen swap?

 

 

De doos. Een witte doos maar opgefleurd met gekleurde tape. De inhoud van de doos. Eerst nog een roze papiertje als ondergrond en dan veel cadeautjes. Alle cadeautjes uit de doos gehaald. Mooie papiertjes. Versierd met stickertjes en tape. Ik begon met het briefje. De eerste swap die mijn maatje maakte. Ik kan je zeggen, dat heeft ze zeer goed gedaan! En haar naam, zodat ik haar kon opzoeken via Instagram en kon bedanken.

 

Links: Een vanille geurkaars in een roze vrolijk potje. Nog een roze potje, gevuld met lekkere snoepjes. Al denk ik eerder dat de kinderen deze zullen opsnoepen dan ikzelf. En een mooi lijstje met wit en goud en een tekst erin. Dit lijstje gaat een plekje krijgen in onze kleine vitrinekast. Ik denk trouwens dat het duidelijk is dat ik van de kleur roze houd.

 

Rechts: een armbandje en oorbelletjes. Ook beide erg leuk. En een nagellak kleurtje. Een kleurtje dat ik nog niet heb. Ik ben dus benieuwd hoe de kleur er straks op mijn nagels uitiziet. De sieraden en nagellak passen in ieder geval bij elkaar.

 

 

 

 

1e foto: een noteblok die ze opgefleurd heeft als Memorie book. Ook nog een doosje “Happy Mail”. Een leuk doosjes gevuld met mini kaartjes, stickers, envelopjes en briefpapier. Ik kan hier zelf een smailmail van maken. En dat ga ik ook zeker doen. Echte post is immers leuker! En nog een zakje met stickers, afkomstig van de Xenos. In het zakje zitten allemaal stickers om cadeautjes op te vrolijken.

 

2e foto: Een kleurboek, ik kleur geregeld. Een boek, ja lezen vind ik leuk. Laatste tijd las ik veel tijdschriften, maar echt weer eens toe aan een boek. Dan nog een doosje om cupcakes te maken, recepten/kaartjes. En nog een theezakje met mini tony chocolaatje. Dit kan ik beide nemen, tijdens het lezen van het boek.

 

3e foto: een eigen gemaakte boekenlegger en een stoffen tas met een hart erop. Handig nu er geen plastic tasjes meer in de winkels gegeven mogen worden. Een vlaggenlijn. Ook deze heeft ze zelf erg mooi versierd. Deze vlaggenlijn krijgt een plekje in de gang bij alle diy spulletjes. En nog een doosje voor bloemen.

 

En ze had ook aan de kinderen gedacht. Ze vonden het beide erg leuk om een cadeautje uit te pakken. De kleine man kreeg een knuffel krokodil en de dame kreeg een mozaïek setje. Twee kaartjes die je kan versieren met mozaïek stickers en kan versturen naar iemand. Afkomstig van Hema. Dit ga ik zeker even onthouden, want ook erg leuk om iemand cadeau te geven, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje of als kleinigheidje.

 

Zoals je ziet ben ik zelf ontzettend verwend met dit mooie pakket! Ik ga vandaag alles een plekje geven in huis of netjes opruimen bij de knutselspulletjes.

 

Zelf heb ik ook een pakket verstuurd. Ik heb niet van alles een foto gemaakt dus lastig om te delen met jullie. Mijn maatje heeft ook nog geen foto geplaatst. Ze is helaas niet zo actief op Instagram. Hopelijk laat ze wel iets van zich horen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.