Wat is dat fijn, tekenen, kleuren en plaatjes plakken. Dat is wat ik doe in mijn bullet journal. Eerst nog de twijfel om erin te beginnen en nu vind ik het gewoon ontzettend leuk. Daarom deel ik weer een blog over mijn bullet journal.

 

Kris kras door elkaar
Ik ben nu een paar maanden bezig in mijn bullet journal. Gewoon gestart met van alles. Dit liet ik jullie al zien in mijn #1 over mijn bujo.

Alles staat kris kras door elkaar. Dit vind ik niet erg. Op deze manier ontdek ik wat ik leuk vind en wat bij mij past.

Zou er een 2e bujo komen, weet ik in ieder geval al wat ik anders zal gaan doen. Maar voor nu beleef ik nog plezier in mijn 1e bujo en teken, kleur en plak ik er heerlijk op los.

 

Boekjes
Voor mijn verjaardag heb ik nog leuke boekjes gekregen. Gekocht bij Action en Kruidvat. Beide een fijn prijsje en voor beginners, zoals ik, ideaal. Er staan oefeningen en handige tips in.

En ook hiervoor heb ik in mijn bujo plek gemaakt, voor het oefenen van handlettering en tekeningen.

Ook in de boekjes zelf, kan er geoefend worden.

 

Wat staat erin?
Het laatste dat ik met jullie deelde was de groei pagina van onze kinderen. Ik heb daarna nog wat pagina’s gemaakt.

 

-Een to do lijst per maand. November is geweest en op dit moment ben ik bezig met december. Het gaat dan om kleine klusjes, punten die ik niet moet vergeten of gewoon wil doen in die maand.

-Mijn gewicht. Ik ben niet echt bezig met afvallen, maar heb wel een gewicht in mijn hoofd dat ik graag zou willen wegen. Of in ieder geval niet daarboven. Ik houd dus mijn gewicht bij op deze pagina.

-M&M pagina. De eerste letters van mijn partner en mij. Een soort van date pagina. Hier houd ik bij wanneer we met zijn tweetjes eropuit zijn geweest. En wat we dan gedaan hebben.

-Social media. Het aantal instagram (byjon.nl), facebook en twitter volgers houd ik hier bij

-Schoonmaak & opruim schema. Wat doe ik elke dag, week of maand, Of ieder geval dit probeer ik.

-De gelezen boekjes van onze dochter. Ze zit nu in groep 3 en begint al aardig goed te lezen. We houden dus samen bij welke boekjes ze al gelezen heeft.
-Sinterklaas, gewoon een vrolijke pagina. Met daarna een pagina over de gekregen cadeautjes.

-Oefen pagina’s. Hier schrijf en teken ik kleine dingen om te oefenen. Voornamelijk uit de gekregen boekjes.

-December maand. Dit heb ik voor de eerste keer gedaan, maar ga ik vanaf nu vaker doen. Zo kan ik zien wanneer een nieuwe maand start.
Voor de maand december heb ik al leuke ideetjes voor mijn bujo. Hebben jullie ook nog tips?

 

Comments are closed.