Oké, nu denk je bij deze titel vast aan het t.v. programma. En daar zijn ze vaak niet zo positief over de hobby van de man. Maar zo is dat hier in huis niet hoor, ik ben juist blij met de hobby van mijn man.

 

Verzamelen

Mijn partner (man klopt niet helemaal, omdat we niet getrouwd zijn) verzameld graag gratis spullen. En dan bedoel ik niet dat hij overal gratis spullen vandaan haalt. Maar zo af en toe komt er eens de vraag via familie, vrienden of kennissen of we ‘materiaal’ kunnen gebruiken. Daar antwoordt mijn partner meestal wel ja op.

En dan bedoel ik materiaal zoals stenen of hout. En van dat hout hadden we een hele berg liggen. En daar is hij creatief mee aan de slag gegaan.

 

Wat heeft hij gemaakt?
Je had al eerder kunnen lezen dat hij een mooi buiten schoenen rek voor me had gemaakt. Ik vind het nog steeds ideaal. Er staan nu ook weer zeer vieze regenlaarzen in.

Maar hij maakte van de restjes hout ook nog 2 andere leuke dingen. Onze kleine man wilde graag een werkband. Even zoeken via internet en iets gevonden dat wel na te maken was. En ik moet zeggen het is prachtig geworden. Kijk maar eens…

 

Ik vind deze werkbank zo stoer geworden. En ook de kleine man, maar ook grote zus is er blij mee. Het is wel nog even wachten tot Sinterklaas gereedschap brengt voor deze mooie werkbank. Maar dat gaat vast en zeker goed komen.

 

Genoeg vakjes voor gereedschap dus. Ook haakjes waar dingen aan opgehangen kunnen worden en onderin nog ruimte voor spullen. Veel opbergplek dus.

 

Hij maakte ook nog iets moois voor in de woonkamer. Er was namelijk nog een lege plek aan de muur. Het schilderij dat er hing, paste qua kleur echt niet meer bij onze inrichting. Vriendlief maakte dus een houten wandplaat waar ik spulletjes op kan zetten.

De wandplaat moet wel nog even gevuld worden met wat leuke accessoires. Inmiddels zijn 3 van de 5 plankjes gevuld maar nog steeds 2 leeg. Misschien nog een leuke foto erbij. Binnenkort eens wat dingen uit proberen.

 

Toffe hobby
Ik ben dus erg blij met zo’n handige partner met zo’n fijne hobby. Hij is nu eenmaal geen “zit” persoon. Hij is liever heerlijk aan het klussen in en om huis.

 

Ik ga eens bedenken wat een volgend project kan worden. Wat zo zie je maar weer, met rest hout kun je ontzettend leuke dingen maken!

 

Daarbij maakte hij al eerder een leuke keukentje voor de kinderen en ging hij creatief aan de slag met pallets.

 

Comments are closed.