Ik wilde graag iets nieuws boven de keukentafel. Er hing een canvas van onze dochter. Maar geen grote, de muur vond ik daarom wat kaal. Eerst dacht ik aan een nieuwe canvas van beide kinderen samen. Maar ik wilde liever iets wat ik kan veranderen. In de zin van nieuwe foto’s erin doen.

 

Zo ging ik eens op Pinterest zoeken en kwam ik wat leuks tegen. Ik liet het aan M. zien en hij vond het er leuk uit zien. “Dat kan ik wel voor je maken” was zijn antwoord.

 

Er gingen een paar dagen overheen toen hij opeens met hout thuis kwam. Super lief, want ik had niet gedacht dat dit zo snel zou gebeuren. Ik gaf hem de maten door die ik wilde en M. is aan de slag gegaan.

 

Het is eigenlijk heel eenvoudig:

 

    • Koop hout en zaag dit op maat. Verstek zagen is hierbij het mooiste.

 

    • Schroef of lijm de planken aan elkaar vast.

 

    • Maak er kleine ooghaakjes in, zodat er touwtjes/draad aan bevestigd kan worden.

 

    • Haakje om het op te hangen.

 

    • Vullen maar met foto’s. Ik koos voor de afdrukken van mijn Instagram. Via de Hema site kun je deze afdrukken, leuke kleine vierkante foto’s.

 

Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat. De kale muur is nu meer gevuld en ik kan, wanneer ik dit wil, de foto’s verwisselen. Ook kan ik er bijvoorbeeld leuke kaartjes in hangen. De bedoeling is dat de lijst nog meer gevuld wordt, maar eerst eens kijken welke foto’s ik nog allemaal wil laten afdrukken. Ik had er namelijk maar een paar laten afdrukken. Eerst wilde ik er zeker van zijn dat dit formaat leuk zou zijn en van goede kwaliteit. En met beide met ik tevreden!

 

 

Hebben jullie wel iets gemaakt wat je via Pinterest of Welke.nl tegen bent gekomen?

 

 

 

Comments are closed.