Kinderfeestjes, gezelligheid! Je kan tegenwoordig genoeg doen met zo’n feestje. Je kan je feestje thuis vieren, maar ook ergens anders. Maar wat ik zelf nog altijd leuk vind is de creatieve kinderfeestjes. Deze feestjes zie je het meeste bij de meiden. Vandaag deel ik wat leuke creatieve tips. En dit zijn de tips van de feestjes die onze eigen dochter heeft mogen vieren, thuis en bij vriendinnetjes.

 

Crea tips

 

Er zijn veel leuke crea feestjes te bedenken. En zonde om ze niet met elkaar te delen. Want zo’n thuis feestje is vaak ontzettend leuk. De kinderen maken iets en krijgen dat dan mee naar huis. Leuk toch?

 

  • Etagère knutselen. Dit kun je eenvoudig met kartonnen bekertjes en bordjes doen. Je hebt er niet veel voor nodig. Wat verf of stiften en de kinderen kunnen aan de slag. Je kan er koekjes bij bakken of een high tea erbij doen. Onze dochter maakte deze etagères een aantal jaar geleden met haar eigen feestje.

 

  • Ikea lampjes. Bij Ikea kun je eenvoudige lampjes kopen. Deze lampjes kun je helemaal naar eigen smaak versieren. Dit kun je doen met mooie, vrolijke stofjes. Eventueel nog wat bloemetjes of andere diamantjes erop en klaar. Dit lampje maakte onze dochter zo’n 2 jaar geleden bij haar beste vriendin en nog steeds heeft het lampje een plekje op haar slaapkamer.

 

  • Tasjes pimpen. Wederom creatief en iedereen kan zijn tasje naar eigen smaak maken. Je kan kiezen voor een canvas tas of voor rieten tasjes. Gelukkig zijn er winkels zoals Action, Zeeman en Xenos waar veel knutsel materiaal voor een fijn prijsje te vinden is.

 

  • Pimp je slippers. Hoe leuk is dit! Met deze creatieve slippers kwam ze afgelopen week thuis. Versieren en je hebt een prachtig exemplaar aan je voeten. Teenslippers kun je al voor een klein prijsje kopen. Voor de meiden erg leuk.

 

  • Dromervanger. Dit is vooral voor iets oudere meiden, want nog best lastig te maken. Maar met wat hulp, prima te doen. Ook deze mooie dromenvanger maakte onze dochter vorig jaar op een feestje. Ik vind het vooral leuk dat ze de gemaakte dingen nog steeds kan gebruiken of bewaard heeft.

 

  • Als laatste tip, een knuffel maken. Dit heeft onze dochter gedaan bij fier tof stof. Ze koos voor een flamingo, mochten jullie je afvragen wat voor diertje dit is. Maar trots is ze er in ieder geval op. Zelf ontwerpen, en meehelpen met naaien.
   Heb jij nog een leuke aanvulling voor een creatief kinderfeestje?

 

Comments are closed.