Ik doe met een aantal thema’s mee van de crea-cross. Elke week wordt er een thema bekend gemaakt. Hier kun je dan je eigen creativiteit mee laten zien. Dit kan d.m.v. knutselen, verven, haken, breien, fotografie of wat dan ook. Tevens is er een link-party, waar we elkaar creaties kunnen linken en bewonderen.

 

Bloemen
Het thema van deze week is bloemen. Wie houdt er nu niet van bloemen? Aangezien ik graag knutsel deel ik dan ook wat knutselwerkjes rondom dit thema.

Op welke manier kun je bijvoorbeeld allemaal bloemen knutselen met kinderen.

 

Bloemen kun je maken van papier. Dit kan al op een eenvoudige manier. Kijk maar eens naar het voorbeeld. Met strookjes papier maak je vrolijke bloemblaadje. Je bevestigd ze bijvoorbeeld aan een saté prikker en klaar. Je zou er ook nog groene blaadjes aan kunnen vastmaken.

Maak een aantal van deze bloemen en je krijgt een vrolijke potje vol met bloemen als resultaat.

 

 

Je kan ook een hand omtrekken. Deze knip je uit en kleur en versier je zoals jij het vrolijk vindt. De handjes die je hebt gemaakt bevestig je aan een rietje. Ook op deze manier krijg je een leuke geknutselde bloem.

Ook kun je meerdere handen overtrekken op gekleurd papier. Deze knip je wederom uit. Alle deze handen vorm je samen tot een bloem. Je kan ze op een vel papier plakken maar ook weer bevestigen aan een saté prikker of rietje.
Foto volgt

 

Deel hier onder jouw creaties / blog over het thema bloemen:

 Loading InLinkz …

Comments are closed.