In het midden van het land is de zomervakantie al van start gegaan. Wij, in het zuiden, krijgen eind deze week zomervakantie. En het Noorden mag nog een weekje langer wachten. Onze grote dame mag na de zomervakantie naar groep 3. En onze kleine man blijft nog een half jaartje op de peuterspeelzaal.

 

Bedankje
Is het echt nodig? Ik werk zelf ook in het onderwijs. Ook ik krijg op het einde van het schooljaar bedankjes van de kinderen. Denk hierbij aan chocolade of een kaarsje met een mooie kaart. Eigenlijk is dit helemaal niet nodig, want ik doe gewoon mijn werk.

Toch doe ik het zelf ook, een bedankje aan de juffen van mijn kinderen geven. Ze hebben toch een schooljaar met ze gewerkt en nemen nu afscheid van ze. Het gaat hierbij om het gebaar vind ik zelf en niet om de grote van het cadeau.

 

Berengezellig
Wat onze kinderen aan hun juffen geven deze week? Dat lees je hier.

Ik kocht bij de Action kleine snoeppotjes. Ze kosten per 4 stuks 1,69. Ook kocht ik nog haribo beertje, zakjes kosten 0,89 cent bij de Action.

De potjes vulden we met beertjes. En daarbij een briefje met: ik vond het berengezellig met jou!

Eenvoudig, klein, maar toch iets grappigs.

 

Al eerder had onze dochter een juffendag waarbij we samen iets leuks maakte. Het was daarom niet meteen nodig om op het einde van het schooljaar nog iets te geven, maar zelf vind ik dit gewoon leuk.
Juffendag 2016 en Juffendag 2017
Diy bedankje

 

Geven jullie een bedankje aan de juf?

 

Comments are closed.