De action is een heerlijke winkel om te komen. Je koopt er altijd meer dan de bedoeling was. Ook voor anti-verveel dagen kun je prima bij de Action terecht. Ze hebben ontzettend veel diy pakketjes en knutselspullen. Ook ik kocht wat spulletjes voor vakantie- en regendagen.

Knutselen

Voor leuke, goedkope knutselspullen kun je bij de Action altijd wel terecht. Ze hebben rond de feestdagen ook specifieke themaspullen. De lente / Pasen komt er over een aantal weken aan dus de Action ligt hier al vol mee. Ik vond bij de lente / Pasen spullen kleine knutsel zakjes. Deze zakjes kosten 0,49 eurocent. Ik kocht twee verschillende soorten, kuikentjes en vlinders. Passend bij de lente. Voor Pasen lagen er nog eitjes en paashaasjes. De foamstickers haal je makkelijk uit de verpakking. In elk zakje zitten 4 figuurtjes. Kinderen kunnen hier prima mee knutselen. Vervolgens kun je de figuurtjes in huis ophangen. Onze figuurtjes hebben al een plek in huis.

Bakken

Bij de Action lagen verschillende pakjes om te bakken. Ze kosten 0,99 eurocent. Wij kozen voor de koekjes. Je moet zelf wel nog even boter toevoegen, maar meer ook niet. In de doos zit ook nog 1 uitsteekvormpje.
We hebben de koekjes nog niet gebakken, maar zeker een leuke bezigheid. Er lagen dus meerdere varianten om te bakken, maar allemaal voor dezelfde prijs. Wij gaan ze binnenkort maken en natuurlijk proeven.

Doosjes verven

Iets dat kinderen ook altijd wel leuk vinden is verven. Op papier kan dit natuurlijk, maar Action heeft kleine, houten doosjes. Deze doosjes zijn er twee varianten en kosten 0,89 eurocent per stuk. Ik kocht er nog een zakje met diamantjes bij. Een heel zakje vol voor maar 0,65 eurocent.

Met deze spulletjes kunnen ze wederom heerlijk bezig zijn. Doosjes verven en versieren.

Zo zie je dus, met wat eenvoudige, maar vooral ook betaalbare spulletjes kun je fijn aan de slag samen met je kind(eren). Hier in huis vonden ze het erg leuk om te doen. Even iets anders dan gewoon kleuren of verven.

 

Comments are closed.