Feestdagen, we zijn er gek op! We denken direct aan kerst of oudjaarsavond, maar eigenlijk zijn er natuurlijk het hele jaar door feestdagen te vieren. Wat ook je lievelingsfeestdag is: zorg in ieder geval altijd dat je er op je mooist uitziet. Het maakt de viering immers nét dat stukje leuker en fijner, als je goed in je vel zit. Dit zijn onze tips.

Draag wat jij mooi vindt

Het is uiteraard leuk om mooie kleding aan te trekken als er een feestdag wordt gevierd! Een stralende jurk of juist een stoer broekpak: jij kent je stijl het best. Wel willen we benadrukken, draag natuurlijk vooral waar jij je fijn in voelt. Je hoeft niet strak in pak te gaan als dit echt niet jouw ding is. Ook met een leuke kleur of een uniek dessin kun je al je beste beentje voorzetten. Maar als je wel volledig wilt uitpakken, is dat zeker een mogelijkheid. Misschien heb je wel een tof jumpsuit in de kast hangen, perfect passend bij de feestdagen. Om maar een voorbeeld te geven! Nu nog een leuk sieraad erbij, zoals een goud ketting. Zo ga je stralen tijdens die feestelijke dagen.

Opvallende sieraden

Over sieraden gesproken: daar willen we nog wat verder op inhaken. De feestdagen zijn een uitgelezen moment om uitgesproken sieraden te dragen. Hierboven hadden we het al over de ketting, maar ook creolen goud zijn een uitstekend voorbeeld. Of misschien heb je wel een prachtige ring of een stijlvolle armband. Veel sieraden gaan goed met elkaar samen, dus combineren mag. Als het lukt, kun je het zelfs laten aansluiten op je kleding. Match bijvoorbeeld een bepaalde kleur steen of juist het goud!

Fraaie make-up

Heb je zin om lekker uit te pakken met make-up? Vooral doen! Lipstick, oogschaduw, blush en highlighter, het mag allemaal. Er zijn zelfs speciale tutorials te vinden met make-up looks die zijn bedoeld voor de feestdagen. Wellicht is het een leuk idee om dit een keertje uit te proberen. Oefen het idealiter wel al een keertje voor de feestdagen, zodat je de make-up look al goed in de vingers hebt zitten.

Lekkere geur

Waar je ook aan kunt denken? Zorg dat je lekker ruikt! Zeker als je tijd gaat doorbrengen met een gezelschap aan tafel, wordt dit in positieve zin opgemerkt. Verwen je haren met een geurend haarmasker. Spray parfum of eau de toilette, in een geur die goed bij het seizoen past. Parfum is trouwens ook een uitgelezen cadeautje voor de feestdagen, om te vragen of aan jezelf te geven. Of doe het natuurlijk aan iemand anders cadeau!

Goede mindset

Denk tot slot aan je mindset tijdens de feestdagen. We ervaren al gauw stress in deze tijd, terwijl het juist de bedoeling is om ervan te genieten en het samenzijn te vieren. Probeer hier dan ook naar te streven. Neem een momentje voor jezelf wanneer nodig, blijf vrolijk en maak van alle feestdagen momenten om nooit meer te vergeten!

Comments are closed.