Een paar weken geleden schreef ik een blog over cadeaukaarten. Dat ik er zelf blij van wordt om ze te ontvangen maar ook geregeld een cadeaukaart aan iemand cadeau geef. Met de kaarten die ik had ben ik gaan winkelen, best leuk shoppen zonder geld uit te geven. En vandaag deel ik met jullie wat ik ervan kocht.

 

Mijn cadeaubonnen
Voor ons nieuwe huis hadden we een aantal cadeaukaarten gekregen. Ook had ik nog een kaart gekregen van mijn moeder en van mijn werk een aantal VVV bonnen. Deze lagen allemaal in de la te wachten om uit te geven.
Ik heb ze nog niet allemaal uitgegeven, maar de meeste zijn inmiddels ingewisseld.

De VVV bonnen heb ik gebruikt bij het Kruidvat en nog voor 15 euro aan bonnen over.

En de cadeaubon van een woonwinkel een dorp verderop heb ik nog niet gebruikt, maar de rest is ingewisseld.

 

Kwantum: in huis hebben we de kleur okergeel gekozen als aankleding. We hebben namelijk een grote tafel van ruim 2 meter. Hier staan verschillende stoelen aan en ook 2 okergele. Ik kocht bij de kwantum daarom een okergele fleece deken. De oud roze die we hadden paste er echt niet meer bij.

Praxis-Intratuin: Ik kocht 4 kleine plantjes en nog 2 kleine okergele potjes. Ik heb nog niet het hele bedrag opgemaakt dus ik kan nog eens terug.

Fonq: ik was nog niet bekend met deze online wonen, koken en lifestyle webshop. Na wat rondkijken heb ik de bon even bewaard. Totdat ik op de badkamer een klein wasrekje miste om handdoeken om te hangen om te laten drogen. Ik keek op de website van fonq en vond een verwarming rekje. Ideaal dus.
Leenbakker: Deze kaart heb ik gebruikt voor onze nieuwe kledingkast. Op zo’n groot bedrag is elke 10 euro minder weer meegenomen.

Kadobon Ymotion: een winkeltje in het dorp van mijn moeder. Ze hebben er woon accessoires, kaarten, rek met kleding en sjaaltjes. Ik ben dol op sjaaltjes  en kocht van de bon dus 2 nieuwe sjaaltjes.
Wat vind jij van cadeaukaarten? En van mijn aankopen?

 

Comments are closed.