Vaderdag is in aantocht. En dat betekent voor de kinderen leuke knutselwerkjes maken . Maar het is ook leuk om er nog een ander cadeautje bij te doen. En daar weten wij wel raad mee.

 

Vrouwen zijn dol op glitter en glamour, mannen zijn dol op gadgets. Vooral de elektrische apparaten. Ze zijn er vaak net zo blij mee als kleine kinderen met een cadeautje. En zeg nu zelf, elektrische apparaten zijn er tegenwoordig genoeg te vinden.

 

Toch is het ook leuk om een ander cadeautje te kopen dan een elektrisch apparaat. Wat dacht je van een persoonlijk telefoonhoesje ontwerpen. Ook papa’s zijn ontzettend trots op hun kind(eren). Je kan dus een nieuw hoesje laten maken met een mooie foto erop. Zo heb je een echt persoonlijk cadeau namens je kind(eren).

 

Je kan ook kiezen voor een neutraal hoesje. Vriendlief, de papa van onze kinderen, gaan we namelijk blij maken met een nieuw telefoonhoesje. Geen persoonlijk hoesje, maar een mannelijk, zwart hoesje. Hij vindt deze hoesjes altijd fijn, omdat ze met een magneet werken. En er is tevens plek voor briefjes geld of pasjes.

 

Ook leuk om te geven aan papa’s is een oplader voor in de auto. Handig voor onderweg. Zo kun je je gsm dus opladen. Maar een powerbank is ook een optie. Deze kun je makkelijk overal mee naar toe nemen om je gsm op te laden.

Allemaal handige, leuke gadgets om papa’s cadeau te geven voor Vaderdag.

 

Maar papa’s zullen vast en zeker ook geregeld denken wat een drukte in huis. Kunnen die kinderstemmen misschien een toontje zachter? De oplossing, oordopjes. Deze kun je gebruiken voor in je gsm of voor een I-pad. Zo kan papa even afschakelen met een muziekje en de kinderen op de achtergrond lekker door tetteren.

 

Dan zijn er ook nog heel andere cadeautjes die je kan geven. Wat ik zelf ook leuk vind om te geven is bijvoorbeeld een ijs bon. Samen met de kinderen genieten van een lekker ijsje. Of een dagje uit voor papa en de kinderen, samen naar de bioscoop zal zeker in de smaak vallen

 

In ieder geval zijn er genoeg leuke gadgets te krijgen of leuke uitjes te verzinnen om die lieve papa’s eens in het zonnetje te zetten!

 

Dus verwen die papa’s maar eens met Vaderdag!!

 

Weet jij al wat je gaat geven voor Vaderdag?

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.