Er is bijna een jaar om. Net als veel andere bloggers geef ik een korte terugblik op mijn afgelopen jaar.
Ik blog als hobby en dit zal ook zo blijven. Ik vind het gewoon heerlijk om af en toe te schrijven en  dingen met jullie te delen. Zoals je merkt blog ik weinig heel persoonlijk, maar deel ik graag leuke spelletjes, shoplogs, knutselwerkjes of gewoon onderwerpen die ik op dat moment leuk vind.

 

Eigen domein

 

Ik heb eerst ruim een jaar via gratis wordpress geblogd. Niks mis mee, gezien het feit dat ik blog als hobby en zo af en toe maar schreef. Maar naar mate ik meer ben gaan schrijven en  kleine samenwerkingen kreeg ben ik me gaan verdiepen in een eigen domein naam.

Een eigen domein naam is toch prettig en zo ben in in april 2016 met een eigen domein naam: Byjon gestart. Via Angelique van mijnmamawereld kwam ik in contact met een persoon die voor mij een eigen logo maakte. Een logo met kleuren en vormen die bij mij passen. Nog een kwastje en schaartje omdat ik freubelen heerlijk vind. Mijn doel is dan ook nog steeds om meer knutsel- en diy werkjes op mijn blog te gaan plaatsen.

 

Nu ik mijn  eigen domein heb, heb ik al een paar leuke samenwerkingen mogen doen. Geen grote, maar toch. Ik ben er zelf blij mee, vind het leuk dat ik steeds vaker wordt gevonden. Ook in 2017 hoop ik op een paar leuke samenwerkingen.

 

Gastbloggen

 

Afgelopen jaar heb ik ook gastblogs geschreven. Voor mamaliefde zo af en toe een leuke review met als hoogtepunt een weekendje naar Zeeland. Dit wil ik ook graag blijven doen, omdat het maar zo af en toe is en we als review team zelf kunnen bepallen wat wel wel en niet bij ons past. Ik leer hier van, help Linda en tevens goed voor mijn eigen blog.

Ook ben ik sinds september gestart om (bijna) wekelijks voor Barbara van Onlybyme een creatieve blog te schrijven. Iets wat ik erg leuk vind. Maar helaas kost dit ook tijd, tijd die ik weinig heb. Gezien mijn eigen blog, de verhuizing op dit moment en mijn gezin en werk als juf 3 dagen per week. Deze maand heb ik dan helaas ook geen blogs voor haar kunnen schrijven. Hier moet ik nog een weg in zoeken.

 

Best gelezen en minst gelezen

 

Dan wil ik nog met jullie een aantal blogs delen. Ik start met de best gelezen blogs van 2016. Ik laat de winactie blogs even buiten beschouwing want de bloghops trokken bijvoorbeeld heel wat lezers aan.

 

5.Onverwachts goed nieuws – Een blog die ik schreef naar aanleiding van mijn werk. Een vast contract voor 3 dagen zou er helaas niet inzitten. 30 juni 2016 zou mijn laatste werkdag voor de stichting betekenen. Maat dit kreeg gelukkig een andere wending.

 

4.Van 3 naar 2, omdat het moet – Wederom een persoonlijke blog over mijn werk. Heel blij met mijn vaste contract dat ik kreeg. Alleen geen 3 dagen, maar gelukkig wel 2 vaste dagen.

 

3.Kijkje in huis…. kinderslaapkamer – Lezers vinden een kijkje in huis altijd wel leuk. En ik kan je vertellen dat er binnenkort nog meer kijkjes in huis komen, gezien onze verhuizing.

 

2.Mama Challenge #Back to school – Een diy blog over schriften pimpen.

 

1.Bobbi it is! – Een blog die ik pas geschreven heb in december, maar veel bezoekers trok.Waarom? Omdat de Bobbi facebook pagina mijn bericht zag en het deelde op hun pagina. Het gaat hier om de Bobbi boekjes, wij lezen ze graag en zo te merken dus ook heel veel anderen mensen.

 

De 5 minst gelezen blogs. Dit zijn voornamelijk de blogjes aan het begin van het jaar.

 

5.Mijn hoofd vol ideetjes… – Ik schreef hier een kort blogje over hoe en wat met mijn blog. Ik had nog geen eigen domein, wilde me nog meer gaan verdiepen in de blogwereld bijvoorbeeld en zocht nog naar een weg om mijn ideetjes te bewaren en te plannen.

 

2.Kinderfeestje hoe & wat – Een blog over het 1e kinderfeestje van onze dochter dat eraan zat te komen.

 

3.Gehakt balletjes in tomaten saus – Geen bijzondere blog, maar gewoon een lekker recept dat ik met jullie deelde.

 

2.Slimme Boefjes – Via een tijdschrift las ik over dit goede initiatief. Ik schreef er daarom een blogje over, zodat mensen misschien konden helpen.

 

1.Clini Clowns / Rode neuzen run – Op onze school werd er kennis gemaakt met de clini clowns. Ze kwamen een voorstelling geven. Hierbij moest ik denken aan de Mama van Elara*. Zij heeft veel steun gehad van en aan de clini clowns. Zij organiseerde voor de 2e keer de Rode neuzen run.

 

2017

 

Doelen voor 2017 wat betreft mijn blog heb ik niet. Stiekem hoop ik dat mijn bezoekers aantallen nog een klein beetje groeien, ik nog een paar leuke samenwerkingen krijg en dat ik meer knutsel- en diy blogs kan gaan delen met jullie.

 

Maar in 2017 wil ik in ieder geval nog doorgaan. Doorgaan op de manier zoals nu, geen vaste dagen, geen vaste onderwerpen (Op wist je dat…. na) en geen vaste planning.

 

 

 

 

Comments are closed.