Een tijdje terug deelde ik met jullie de kleding van onze kinderen. Ze kregen beide iets nieuws voor de Kerstdagen. Deze dagen zitten er inmiddels op en hun kleding in de was. Ik beloofde jullie toen ook om mijn eigen nieuwe kleren te delen. En dat doe ik vandaag.

 

Nieuwe kleren

Zoals ik al liet weten in het blog van de kinderkleding, wilde ik zelf dit jaar ook iets nieuws. Vaak trek ik een jurkje uit de kast dat ik nog heb. Maar dit jaar wilde ik eens iets anders, nieuws.

De jurkjes dit ik draag bestaan meestal uit hetzelfde model. Een soort trui-jurk om het zo maar te noemen. Geen strakke jurkjes. Dit past niet bij mij als persoon en niet bij mijn figuur.

Rokjes heb ik ook, maar draag ik eigenlijk zelden. Deze zijn meer voor de zomerdagen.

Toch bestond mijn kerst outfit uit een rok!

 

Mensen die mij kennen weten ook dat ik zelden een blouse draag. Ik heb wel een spijkerblouse en spijkerjurk die ik graag draag. Maar een nette blouse, nee…

En toch kocht ik ook een mooie blouse voor bij de rok. De blouse is netjes, maar ook prima om op een leuke broek te dragen.

 

Rok en blouse
Zoals ik al schreef, het werd een rok en blouse. En nog low budget ook. Niet dat dat mijn doel was hoor. Bij toeval beide goedkoop.

Ik kocht de rok bij Wibra. Een “leren” rok. De prijs was maar 8,99. Voor dat geld kon ik hem niet laten liggen. En deze rok is totaal anders dan ik normaal draag. Thuis paste ik de rok en appte een foto naar mijn moeder. Ook zij vond hem leuk. Dus ja, de rok werd gehouden. Alleen nog iets leuks voor erop.

 

Mijn moeder vond bij C&A een zwarte blouse met stippen. Een fijne stof. Deze kostte 12,90. Ze nam hem voor me mee, ik paste en perfect. De blouse stond leuk en ook mooi op de rok.

En zo was mijn kerst outfit compleet. Ik combineerde het met een panty en zwarte laarsjes die ik nog had.

 

Helaas ben ik vergeten een duidelijke foto te maken, maar hierbij toch een foto om een beeld te krijgen. Bij deze foto draag ik een legging, maar een panty is net wat sjieker.

Daarbij is deze outfit ook leuk met een lang zwart vest erover. Of een shirt in de rok. Genoeg mogelijkheden voor deze leuke rok met leuke prijs.

Ja, ik ben zelf tevreden. Eens iets anders dan ik normaal draag. En de rok en blouse hebben beide genoeg mogelijkheden om te combineren.

De blouse kan ik online ook niet meer terug vinden anders hadden jullie hem nog van dichtbij kunnen bewonderen.

Het is een blouse van soepel stof, maar schijnt niet door. En bedrukt met kleine witte bolletjes.

 

Wat hadden jullie aan met Kerstmis?

 

Comments are closed.