Even een kort lente blogje tussendoor. Oké, het is nog officieel geen lente, maar de afgelopen dagen hebben we wel mogen genieten van lenteachtige dagen. Daar word je toch gewoon vrolijk van? En dat wil ik graag even met jullie delen. Waarom ik blij word van deze heerlijke lente dagen.

 

  • Het zonnetje. Vitamine D en je wordt er gewoon vrolijk van. Die heerlijke warme stralen op je gezicht.

 

  • Buiten spelen. De kinderen genieten enorm van buiten spelen. En wanneer de kinderen blij zijn is mama ook blij. Ze kunnen zich heerlijk vermaken buiten. Met het speeltoestel, trampoline, fietsjes of gewoon met buitenspeelgoed.

 

  • De was. Jaja, de was kan weer buiten drogen. Ik vind dat zelf altijd fijn. Geen droger luchtje aan de was, maar gewoon de buitenlucht. Al moet ik nog steeds een droogmolen kopen.

 

  • Wandelen. Met dit weer gaan wij geregeld naar het bos. Ook hier genieten de kinderen van. Samen wandelen en rennen. En natuurlijk vindt mama het leuk om wat foto’s te maken. Ik deel niet snel foto’s van mijn kinderen of mezelf en vriend op mijn blog, maar nu deel ik er toch een paar met jullie. Gewoon omdat we afgelopen zondag zo’n fijne wandeling hadden.

 

 

  • Dag dikke truien en jassen. Iets wat ik zelf enorm fijn vindt. Die dikke jassen en truien kunnen opgeborgen worden. Natuurlijk zijn er nog frisse dagen in de lente. Maar de echte dikke truien en dikke jassen kunnen nu weg. De tussen jassen worden tevoorschijn gehaald.

 

  • Als laatste bloemen. De vrolijke tulpen in huis. De narcissen. Ja, de bloemetjes die buiten weer overal komen.

 

Waar geniet jij van in de lente?

 

Comments are closed.