Een huis hoort een thuis te zijn. En dat doe je vooral door je inrichting sfeervol en warm te maken. Dat je geniet zodra je je eigen huis binnen komt. Hier horen ook persoonlijke spullen bij vind ik. En dan denk ik aan bijvoorbeeld foto’s. Foto’s van je gezin of familie.

 

Foto – Canvas
Sinds we in ons nieuwe huis wonen, heb ik eigenlijk geen foto’s vervangen. Alles netjes ingepakt in onze oude woning en in onze nieuwe woning uitgepakt en een plekje gegeven. Daarnaast had ik niet erg veel foto’s in huis staan. Foto’s in lijstjes zijn leuk, maar zodra ze van groter formaat worden, vind ik het niet mooi meer.

Ik ben meer van de canvas doeken. Deze stralen meer uit.

 

Fotofabriek

Ik was dus blij verrast dat ik via de fotofabriek een mooie canvas mocht uitzoeken. En dat moest natuurlijk een foto worden van onze vakantie die we pas achter de rug hebben. Nee, geen gemaakte foto, maar een spontane foto. Deze zijn vaak het mooiste. En zo hadden we een prachtige foto van dochterlief bij het water.

 

Via de website kun je heel eenvoudig de foto op canvas bestellen en aanpassen naar wens. Je gaat naar de optie wanddecoratie en kan aan de slag. Je hebt daar overigens veel opties. Je kan namelijk ook kiezen voor een foto op karton, aluminium of bijvoorbeeld hout. En dan zijn er zelfs nog meer opties.

Ik ging voor een foto op canvas. Koos voor een formaat en klikte verder. Je kan er dan voor kiezen om 1 foto te nemen, maar er is ook een optie om 2 of meer foto’s op 1 canvasdoek te plaatsen. Ik heb hier nog even over getwijfeld maar ben toch voor 1 foto gegaan. Al denk ik dat ik in de toekomst zeker eens een canvas bestel met meerdere foto’s.
Opties
Het programma bij fotofabriek werkt eenvoudig. De verschillende opties staan duidelijk vermeld. Wat ik zelf erg fijn vond is dat het programma ook meteen aangeeft of je foto van goede kwaliteit is. Ze geven dan een tip om bijvoorbeeld een kleinere canvas te nemen voor een beter resultaat. Of je kiest een andere foto.

Ook kun je nog kiezen voor de originele foto of liever zwart/wit of een andere bewerking. Je kan je canvas dus geheel naar eigen wens maken.

Snelle levering
Na bestelling krijg je een bevestiging. Via de mail word je op de hoogte gehouden van je bestelling en bezorging. Ik had mijn canvasdoek erg snel in huis. De canvas watsgoed verpakt. De hoekjes hadden een extra beschermhoesje en de canvas was daarnaast ook nog eens mooi ingepakt.

 

Ik ben dus erg blij met deze mooie canvas van fotofabriek.

 

 

Comments are closed.