Het is Pasen! Dus bij deze voor al mijn lezers een fijne Paasdag gewenst. En omdat Pasen toch wel een feestdag is maken wij, er onder de bloggers, een extra feestdag van. Vandaag is namelijk een leuke bloghop!

Paasbloghop
De meeste lezers zijn inmiddels bekend met een bloghop. Maar voor wie het nieuw is, een korte uitleg. Bij een bloghop leer je op een leuke manier verschillende bloggers kennen. Je hopt namelijk van blog naar blog. Elke blog verwijst naar zijn voor- en na- ganger. Je slaat dus niemand over en kan een rondje rond lezer. Leuk toch?

En extra leuk! Er valt bij elke blog een leuke prijs te winnen. Meedoen is vaak eenvoudig. Dus zeker de moeite waard om mee te doen met deze leuke PaasBlogHop!

Dit keer doen er 26 bloggers mee en is het georganiseerd door meermetmama.

Mijn voorganger
Welkom, als je via Cynthia van www.cynspirerend.nl,bij mijn blog terecht bent gekomen. Cynthia woont samen (gaat trouwen) en heeft een dochtertje. Op haar blog vind je mama artikelen, maar ook leuke reviews of juist een persoonlijke blog.  Ze deelt ook recepten en zo kwam ik deze lekkere boerenomelet van haar tegen.

Mijn blog, ByJon
Dan iets over mijn eigen blog. Ik blog als hobby en plaats niet op vaste tijden een blog. Gewoon wanneer ik inspiratie, zin en tijd ervoor heb. Net als bij mijn voorganger blog ik over meerdere dingen. Reviews, leuke uitjes, persoonlijke verhalen, shoplogs en nog meer leuke onderwerpen. Oh en dan iets over mezelf. Ik ben 30+, woon samen in een heel klein dorpje in Limburg, met mijn vriend en 2 kinderen. We genieten van de kleine en grote dingen in het leven. Daarnaast ben ik nog 3 dagen werkzaam als leerkracht in het speciaal onderwijs.

En vandaag doe ik dus mee aan deze leuke PaasBlogHop. De prijs die ik weg ga geven? Die vind je onderaan…. Eerst verwijs ik je vast door naar de volgende blogger.

Mijn naganger (bestaat dit woord eigenlijk wel, haha)

Ik stuur je door naar Judith, van PinkPress. Ze heeft een feel good blog met een healthy touch. Ze is moeder van twee meiden en woont samen met haar man. Zo geeft bijvoorbeeld handige tips op haar blog om thuis te sporten. Ook zeker een leuke blog om te volgen met wisselden onderwerpen.

De prijs
En dan als laatste geef ik nog een leuke prijs weg. Dit mag ik doen namens Denksport. Ze hebben een groot assortiment aan boekjes. Voor jong en oud.

Ik heb voor jullie 3 pakketten:

1.PaperCloud Lente t.w.v. 12,95. Een boekje vol met leuke doe het zelf projecten. Stickers, puzzels en voorbeeldje.


2.Denksport Junior pakket 2-6 jaar (Mini Mix Peuters t.w.v. 3,75, Mini Mix Kleuters  t.w.v. 3,50 en Van punt tot punt t.w.v. 4,50) Ontzettend leuke boekjes. Hier kunnen ze zich uren mee vermaken.


3.Denksport Junior pakket 6-12 jaar (Mijn eerste woordlegger t.w.v. 3,45 Mijn eerste woordzoeker t.w.v. 3,75 Mijn eerste sudoku t.w.v. 2,50 en nog een kleur met pixel art t.w.v. 4,50)

Hoe doe je mee?

Heel eenvoudig. Laat in een reactie weten welk pakket je wil winnen en voor wie!

Het zou leuk zijn wanneer je dit bericht op facebook  leuk vindt en mijn facebookpagina een like geeft.

Je kan meedoen t/m zaterdag 7 april. Daarna worden de 3 winnaars bekend gemaakt.

Fijne Pasen en een Fijne PaasBlogHop!

 


Comments are closed.