Onze dame is afgelopen donderdag alweer 6 jaar geworden. En wanneer je jarig bent, mag je trakteren. Dit kan op school zijn of bij een (sport)vereniging.
Op school mogen ze bij ons niet trakteren, maar wel bij de dansles. En dat wilde ze natuurlijk graag doen.
Het oproepje van studiokisa kwam dan ook als geroepen.

Samen met onze dame keek ik naar de traktaties op de webpagina. We waren het er beide meteen over eens, de vrolijke bloemen lolly’s zouden het worden. Een kleine, maar vrolijke traktatie.

Ik ontving van StudioKisa twee zakjes met papieren bloemen en decoratie voor het bakje. Nog 3 vlinders en stokjes. Zelf kochten we een zakje met chupa chups lolly’s en een bakje (o.a. te koop bij Hema) hadden we nog in huis.

We haalden eerst alles uit de zakjes en legden het neer op de tafel. Onze dame wilde natuurlijk graag helpen. En dat kon ze ook prima. Zij koos de bloemen uit en ik schoof ze om het stokje van de lolly. In het zakje zaten 16 lolly’s en de bloemen hebben we hierover verdeeld.

De lolly’s zien er ontzettend leuk uit. Maar het maakt het nog leuker wanneer de bloemlolly’s in een potje staan. Het potje hebben we eerst versierd met de papieren decoratie die we ontvingen. Vervolgens heb ik het bakje gevuld met kussen opvulling (van de Action). De bloemenlolly’s en de 3 vlinders hebben we erin gestoken en klaar is de traktatie.

Wij hadden het potje overigens niet uitgebreid versierd. Wat je bijvoorbeeld kan doen is gras knippen en dit rondom het potje plakken. Zo staan de vrolijke bloemlolly’s in het gras.

Vanmorgen heeft onze dame de traktatie uitgedeeld bij de dansles. Ik kreeg veel complimenten. Ze vonden het er zo mooi uitzien. En dat is me dus gelukt met hulp van studiokisa. Ze heeft niet alleen deze traktaties, maar nog veel meer van papier. Zo kun je ook leuke papieren button prikkers bestellen. Dit is weer leuk bij taart of cake.

Wij vonden het in ieder geval erg leuk dat we deze traktatie mochten proberen. En zijn dan ook erg tevreden.

 

 

 

 

 


Comments are closed.