Wanneer je een gsm hebt is een telefoonhoesje eromheen wel zo prettig. Zeker bij dames zwerft zo’n gsm geregeld in een tasje rond. En in een tasje zitten wel meer spullen dan alleen maar een gsm. Denk aan een portemonnee, lipgloss, deoderant, zakdoekjes en vast nog veel meer. Bescherming voor je telefoon is dan geen overbodige luxe.

Mijn hoesje
Ik ben zelf van de kleurtjes en vind een zwart bescherm hoesje dan ook wat saai. Ik kocht een paar maanden geleden een goedkoop roze hoesje. Ik dacht leuke kleur en prima bescherming. Uhm, alleen is mijn hoesje nu alweer aan vervanging toe. Dat goedkope was toch geen goede keuze. Dus op zoek naar een beter, vrolijk hoesje voor mijn gsm of beter gezegd Iphone.

In de meeste winkels had ik al gekeken, maar niks naar mijn smaak of toch zeer prijzig. Maar online kun je dus de leukste hoesjes vinden. Hoesjes outlet heeft meer dan genoeg keuze, ook nog eens voor fijne prijzen. Je kan kiezen voor een hoesje (booktype) dat je hele gsm / iphone beschermd, maar ook alleen voor een case hoesje. Er zijn zelfs waterdichte hoesjes te verkrijgen.

Winactie
En wat een geluk, ben jij nog op zoek naar een nieuw hoesje, misschien wel voor je Iphone7? Dan ben je hier op de juiste plek. Ze hebben namelijk een nieuwe collectie hoesjes voor deze iphone. Maar ook voor een andere iphone, een samsung galxy of de huawei vind je er de tofste hoesjes.

Ik mag namens hoesjes outlet een tegoed van 30 euro verloten onder mijn lezers.

Hoe doe je mee?

  • Laat in een reactie weten dat je graag mee doet aan deze winactie en vertel welk hoesje jij graag zou willen kopen van je tegoed
  • Je kan meedoen t/m zondagavond 7 mei 24:00 daarna krijgt de winnaar bericht
  • Het bericht op facebook liken / delen is lief, maar beïnvloedt niet je win kans


Comments are closed.