De carnaval in Limburg komt er weer aan. We mogen ons weer verkleden. Ontzettend leuk. Natuurlijk dragen we niet elke dag hetzelfde pakje. We zorgen dat we er elke keer weer anders uitzien.

Daarnaast is verkleden voor onze dochter altijd wel een feestje. Ze heeft al een aardige verzameling prinsessenjurken.

 

De laatste tijd wil dochterlief ook graag eens iets anders dan alleen maar prinsessenjurken. Gelijk heeft ze, er zijn immers genoeg andere leuke verkleedkleren te vinden. Zo kwam ik op feestwinkel365 terecht en zocht ik samen met onze 6 jarige 5 leuke verkleedpakjes uit.

 

Top 5 van onze 6 jarige dochter

 

  • Een paar weken geleden had onze dame een kinderfeestje in het thema Ze mochten verkleed komen. Helaas had ze geen heksen verkleedkleren. Daarom staat er in haar top 5 een heksen verkleedpakje.

 

 

  • Haar broertje heeft een piratenpakje Dat leek haar ook wel leuk. Vaak zijn het jongens piraten pakjes. Maar op webpagina van feestwinkel365 vonden we een leuke meisjes versie

 

  • Een minnie mouse pakje. Haar eigen pakje is te klein dus een nieuwe zou zeker leuk zijn. Minnie mouse blijft gewoon leuk.

 

  • En natuurlijk toch nog een Ondanks dat ze al veel jurken heeft blijft dit toch een favoriet. Een mooie gele Belle jurk heeft ze namelijk nog niet in haar collectie.

 

 

  • En als laatste koos ze voor een glitterjurk. Glitters zijn altijd goed.

 

 Ik werd enthousiast en ging ook op zoek naar een top 3 verkleedkleren voor mezelf. Want ook voor volwassen mensen kun je er veel vinden.

 

Top 3 van mama

 

  • Hoe leuk is het om samen met onze kleine man en grote dame een eenheid te vormen. Dus ook ik ging op zoek naar een piratenjurk.

 

  • De carnavals kleuren in ons dorp zijn blauw en wit. In deze kleuren kan ik dus altijd wel iets gebruiken. Ik vond een super leuke Rock&Roll

 

  • Een indianen jurkje heb ik altijd leuk gevonden. Al van jongs af aan. Dus ook dit hoort zeker in mijn top 3 thuis.

 

 

 

Winnen

 

Wil jij ook zo’n leuk verkleedpak voor jezelf of voor je zoon/dochter? Dat kan! Ik mag namens feestwinkel365 shop tegoed van 35 euro weggeven aan één van mijn lezers!

 

Laat onder dit bericht of via Facebook weten dat je mee doet met deze winactie. En vertel mij welk pakje jij zou kopen.

Delen op social media is lief.

 

Mee doen kan t/m dinsdag 21 februari 12:00

 

 

 

 

Comments are closed.