Via facebook komen er geregeld leuke winacties voorbij. Van pagina’s of van bloggers. Dit zijn vaak mooie prijzen en eenvoudig om mee te doen. Zo zag ik bij Coolest Kid on the blog ook een winactie. Doorklikken naar haar blog en ik dacht “hier doe ik aan mee”.

 

Het ging om een stamboomhanger van names4ever. Een mooi rond sieraad met een prachtig klein boompje. Het sprak mij meteen aan omdat ik op deze manier onze kinderen maar ook mijn vader bij me kan dragen.

Mijn vader is helaas afgelopen mei gestorven na een zware operatie. De operatie was voor zijn lichaam, dat niet meer 100% fit was, teveel. Na een strijd van 3 dagen moesten we afscheid van hem nemen.

 

Ik was dus enorm blij toen ik vorige week een mailtje kreeg dat ik de gelukkige winnares was van het mooie sieraad. Ik koos voor een zilver stamboompje met 6 namen inclusief de bijpassende geboortesteentjes. De geboortesteentjes geven de maand van de geboorte aan. Het wordt met een klein, subtiel steentje weergegeven. Ik vind het persoonlijk erg mooi.

 

De 6 namen die erin staan zijn van mijn ouders (gewoon als mam en pap) onze twee kinderen en van vriendlief en mezelf.

 

  • Links bovenaan is onze dochter met Amethist (Februari)

 

  • Rechts bovenaan is onze zoon met Granaat (Januari

 

  • Links onder vriendlief met Saffier (September)

 

  • Links onder mijn eigen naam Geel Popaas (November)

 

  • Rechts onder mijn moeder met Aquamarijn (Maart)

 

  • Recht helemaal onderaan mijn vader met Peridot (Augustus)

 

Omdat ik ontzettend blij ben met deze mooie stamboomhanger wilde ik het graag met jullie delen. Names4ever heeft trouwens nog meer mooie sieraden.

 

Dit is geen gesponsord bericht, maar door mezelf geschreven omdat ik dit mooie sieraad graag met jullie wilde delen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.