Ik schreef eind december een persoonlijke blog over mijn doelen. Doelen die voor mijn gevoel zeker haalbaar zijn. Doelen die algemenere zijn en doelen die ook voor een langer termijn gelden. We zijn inmiddels een kleine 7 weken verder. Oh en echt waar, ik heb nog nauwelijks iets aan mijn doelen gedaan. Te druk, vergeten, ik weet het niet. Het gaat dus meteen al mis!

 

  • Het eerste doel heeft toch een beetje met lijnen te maken. En nee, niet opeens drastisch lijnen….

 

Ik kan gelukkig opgelucht ademhalen, want er zijn in ieder geval geen kilo’s bijgekomen. Maar van het meer bewegen is nog weinig terecht gekomen. Mijn tennisles heb ik 2 keer moeten afzeggen en dat is al niet wekelijks. Bewegen en sporten krijgt dus al een dikke min! Minder snoepen, uhm ook helaas pindakaas. De chipjes in de avond blijven lekker.

 

  • Minderen met mijn telefoon, social media.

 

Zoals ik al eerder schreef, 2 apps zijn al verwijderd van mijn gsm. Begin januari ging dit doel vrij goed, maar dat had een reden. Onze wifi was al omgezet naar ons nieuwe huis. In ons oude huis, waar we nog ruim 2 weken woonden, hadden we een tijdelijk internet. Ik zette mijn wifi, maar ook mijn 4G bewust uit. Ik vond het niet erg, miste het niet.

Maar zodra we in ons nieuwe huis woonden en ik weer volledig wifi kreeg, ging mijn gebruik weer omhoog. Ik zag laatst een app waarop je kan zien hoeveel tijd je doorbrengt op je gsm. Misschien dat ik dat eens moet gaan proberen en er zo meer bewust van wordt.

 

  • Mijn blog. Daar wil ik ook weer wat meer aandacht aan gaan besteden.

 

Dit gaat nog niet zoals ik wil. Mijn hoofd zegt steeds om de dag een blogje plaatsen. Maar dit lukt me gewoonweg niet. Ik zou op mijn twee vrije dagen vooruit moeten werken. Ideetjes zijn er in ieder geval genoeg. Het gaat wel beter dan december en begin januari maar ik wil nog meer. De diy blogs voor Onlybyme staan (voorlopig) stil. Zelf had ik er weinig tijd voor en de blog van Onlybyme is vooral gericht op boeken. Recepten en Diy’s (wekelijks) pasten er niet meer goed tussen. Maar je kan me toch nog af en toe tegen komen bij Onlybyme, met een review of gastblog (uitje).

 

  • Ons huis echt ons thuis maken.

 

Hee, een doel dat best wel goed gelukt is! Sinds 20 januari wonen we in ons nieuwe huis. Op wat kleine dingen na is het huis af. We genieten volop, er staan al leuke spulletjes en ik voel me ook echt al thuis. .

 

  • Vaker knutselen met dochterlief.

 

Nog een doel dat er nog niet van gekomen is. Ik had wel ideetjes klaargelegd, maar daar is het dan ook bij gebleven. Maar dit doel gaat zeker goed komen.

 

  • En een doel dat ik eigenlijk ook al geregeld met mezelf heb afgesproken, maar toch niet lukt. Wat meer sieraden dragen en mooie kleding.

 

Ook dit gaat mis. Haha, wat erg. Natuurlijk is dit een doel waar ik alle tijd voor heb, maar ik moet het ook gewoon echt doen! Ik heb wel al een keer mijn nagels gelakt en armbandjes gedragen. Dus het begin is er. En nee, ik loop er nog steeds niet als een slons bij, maar wat meer vrouwelijker mag wel.

 

We zijn natuurlijk pas halverwege februari en nog tijd genoeg in 2017. Maar als het nu al mis gaat…. Ik ben benieuwd wat de komende weken gaat gebeuren. Ik ben nu in ieder geval weer opgefrist met mijn doelen 😉

 

Comments are closed.