Wat gaat een jaar snel voorbij. Een jaar geleden werden we namelijk voor de eerste keer wakker in onze nieuwe woning. Een fijne plek, waar we nog elke dag genieten. Een plek die vrij snel ons thuis is geworden.

 

Verhuizen
Op vrijdag 20 januari 2017 stonden we al vroeg in de ochtend te wachten op de verhuiswagen. We hadden bewust gekozen voor een verhuisbedrijf en tot op de dag van vandaag zou ik die keuze weer maken. We waren namelijk binnen een dag verhuisd.

 

Via mijn blog heb ik destijds laten weten welke klussen we allemaal gedaan hebben voor we in dit huis terecht konden. Veel verfwerk,  o.a. een nieuw toilet en een nieuwe keuken. Deze kwam overigens pas in februari, maar het was prima te doen met primitief koken in die kleine 3 weken.

 

Kleine veranderingen
Ons huis voelde gelukkig snel als een thuis. We hadden vrij snel alles uitgepakt en maakten het gezellig. Terwijl je in zo’n eerste jaar woont, verander je hier en daar nog wel wat kleine dingen. Zo besloten we toch een muur een kleurtje te geven i.p.v. wit en maakten vriendlief een tv meubel, omdat de onze eigenlijk niet meer paste in dit huis. Verfden we de kozijnen van 3 deuren in een kleurtje.Tja, dat krijg je wanneer je naar vt wonen kijkt. En koos ik voor okergeel als aankleedkleur i.p.v. oude roze (in ons vorige huis).

 

Wat willen we nog doen?
En natuurlijk zijn er ook klussen voor op langere termijn. We willen namelijk nog graag nieuwe kozijnen voor de ramen. In dit huis hebben we houten kozijnen, die hier en daar wel wat tochten of aan vervanging toe zijn.

Verder wil ik graag aan de voorkant van het huis iets anders met de tuin. We hebben nog geen idee wat we precies willen. In ieder geval de stoep opnieuw leggen. Deze heeft namelijk wat kuilen, die wel recht getrokken mogen worden. Hier gaan we ons komend jaar eens in verdiepen, zoeken op pinterest bijvoorbeeld en leuke ideeën opdoen.

 

Maar voor nu, een jaar is zo voorbij! En we wonen met plezier in ons huis. We genieten van de extra ruimte die we in deze woning hebben en van de ruime tuin. Hiervan genieten de kinderen overigens het meeste.

 

 

 

Comments are closed.