Gelukkig is het weer deze zomervakantie wel goed. Er hoeft niet elke dag zon te zijn, zolang Het maar droog is. Afgelopen week hadden wij maar 1 dag regen. En voor zulke dagen zoek ik altijd wat teken- of knutsel materiaal. Niet alleen voor regendagen hoor, ook leuk voor een rustmoment of om de warme middag zon te vermijden.

Tekenboeken

Onze 6 en 9 jarige vinden tekenen en knutselen leuk. Nu koop ik voor de vakantie vaak puzzelboekjes of vakantieboeken. Ook dit vinden ze namelijk super. Dit keer ging ik eens naar de Hema. Hier vond ik ontzettend veel leuke tekenboeken.

Voor onze kinderen kocht ik “hoe teken ik”. Voor onze dochter poppetjes (prinsessen) en onze zoon dieren. Het boek laat stap voor stap zien hoe je kan tekenen. De boeken zien er vrolijk uit qua kleur. En ze kosten maar twee euro per stuk. Je vindt ze hier.

Naast deze Hoe teken ik boeken lagen er ook nog veel andere teken- en kleurboeken. Ik kocht alleen deze, maar zal zeker nog eens terug gaan. Er lag bijvoorbeeld ook een verbind de puntjes. Onze zoon gaat naar groep 3 na de zomervakantie. Op deze manier is hij spelenderwijs met cijfers bezig. Dit boekje kost maar 1 euro en vind je hier.

Dus meer dan genoeg keuze. Ook doe-boeken en stickerboeken. En de prijzen zijn 1, 2 of 3 euro. Niks van te zeggen dus. Ook ideaal voor een verjaardagsfeestje.

Fijne is dat je er niet perse voor naar de winkel hoeft, maar ook online kan bestellen.

De kinderen vermaken zich in ieder geval weer prima met hun nieuwe tekenboeken.

Comments are closed.